Halo 4 Dizisi Başladı
-
MaviGozluDev bunu yazdıblackglove bunu yazdıerc bunu yazdıblackglove bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıerc bunu yazdı
hocam işte ben de fringele beraber haloya başladım fringe bitince haloya devam ederiz halo bitene kadar yeni bir dizi başlamış olur :D,ama person on interest'e iyi
onu hiç izlemedim, ona mı sarsam. sürüklüyo mu
hoca fringeda olive petera ilk sezonda dünya ahret kardeşimsin diyordu 2 sezonda coştular walla sonra konuda iyiyce sapmaya başladı ilk başta düzen vardı manifesto vardı sonra baktılar bu senaryonun akışı olmayacak paralel evrene getirdiler şimdide gözcüler güya dünyayı istila etmiş bizim corex kahramanı olive çok bilmiş ppeter akıllı deli walter kurtamaya çalışıyo
sen böyle söyleyince işler iyice karıştı hocam :D
yok baba güzel dizi ama her dizi gibi bazı bölümler sıkıcıda olabilyior daha doğrusu anlaşılmaz la gözcüler peteri zamandan sildi sonraa peter geldi yok ben senin peterinım yok değilsin efendime söylim maydanozu lahmacunun dışına koy içene ben gireyim gibi bişey oldu şimddiii teyy teyyy olive ile çocuk yapmışlar geri kızda lokum gibi ama neyse uzun lafın kısası ben şahsen bu dandikliklere rağmen seviyorum ve tavsiye ediyorum
işte silinemedi zamandan, ot gibi yaşayan başrol mü olsun tabiki böle enteresan şeler olcak :d kapıcı rıfkı mı olsun başrol? standart monoton vs :D :D
ahh etta ah :)evet iki konudada hak veriyororum özellikle bir içim su olan etta da :;)
-
izle şu fringe i, valla dökülüvercem şimdi sınama beni :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıblackglove bunu yazdıerc bunu yazdıblackglove bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıerc bunu yazdı
hocam işte ben de fringele beraber haloya başladım fringe bitince haloya devam ederiz halo bitene kadar yeni bir dizi başlamış olur :D,ama person on interest'e iyi
hoca fringeda olive petera ilk sezonda dünya ahret kardeşimsin diyordu 2 sezonda coştular walla sonra konuda iyiyce sapmaya başladı ilk başta düzen vardı manifesto vardı sonra baktılar bu senaryonun akışı olmayacak paralel evrene getirdiler şimdide gözcüler güya dünyayı istila etmiş bizim corex kahramanı olive çok bilmiş ppeter akıllı deli walter kurtamaya çalışıyo
yok baba güzel dizi ama her dizi gibi bazı bölümler sıkıcıda olabilyior daha doğrusu anlaşılmaz la gözcüler peteri zamandan sildi sonraa peter geldi yok ben senin peterinım yok değilsin efendime söylim maydanozu lahmacunun dışına koy içene ben gireyim gibi bişey oldu şimddiii teyy teyyy olive ile çocuk yapmışlar geri kızda lokum gibi ama neyse uzun lafın kısası ben şahsen bu dandikliklere rağmen seviyorum ve tavsiye ediyorum
işte silinemedi zamandan, ot gibi yaşayan başrol mü olsun tabiki böle enteresan şeler olcak :d kapıcı rıfkı mı olsun başrol? standart monoton vs :D :D
ahh etta ah :)aynen katılıyorum hocam aksiyonda lazımda bazen işi abartıyorlar :D
-
erc bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıblackglove bunu yazdıerc bunu yazdıblackglove bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıerc bunu yazdı
ahh etta ah :)aynen katılıyorum hocam aksiyonda lazımda bazen işi abartıyorlar :D
bayağıdır sıçtılar ya, 5. sezondaki hiçbi bölüm güzel değildi, hiç değişik bişey olmadı amnk.
--spoiler--
bi tek 5x4. bölümde daha önceki fringe eventlerinden tecrübelerini kullanmaları güzeldi, beklemediğim bişeydi.bide bu siktiğimin observer larında insanın zihnini okuycak teknoloji var, zamanda yolculuk yapıyolar bi termal kamera yokmu amnk?
ben çocukken trt1 de 21.45 te yayınlanan filmlerde bile adamlar 5km uzaktan binanın içini mapliyodu, herkesin yerini tespit ediyodu.
--spoiler--
-
lalada bunu yazdı
--spoiler--
bi tek 5x4. bölümde daha önceki fringe eventlerinden tecrübelerini kullanmaları güzeldi, beklemediğim bişeydi.bide bu siktiğimin observer larında insanın zihnini okuycak teknoloji var, zamanda yolculuk yapıyolar bi termal kamera yokmu amnk?
ben çocukken trt1 de 21.45 te yayınlanan filmlerde bile adamlar 5km uzaktan binanın içini mapliyodu, herkesin yerini tespit ediyodu.
--spoiler--
zaten kasede bağladılar sezon başında , aha deidm sıçtık bina bina gezerler ocans eleven ekibi gibi dedim, öylede oldu zaten :D harry potter misali "secgi" temalı bi sona "sevgiünün gücü" misali bi mesajla bağlamasınlarda başka bişi istemiyorum :D
-
MaviGozluDev bunu yazdılalada bunu yazdı
--spoiler--
--spoiler--
zaten kasede bağladılar sezon başında , aha deidm sıçtık bina bina gezerler ocans eleven ekibi gibi dedim, öylede oldu zaten :D harry potter misali "secgi" temalı bi sona "sevgiünün gücü" misali bi mesajla bağlamasınlarda başka bişi istemiyorum :D
wingmark ettanın beynini okurken ağlıycak gibi oldu, orda imana gelicek secde edip namaz kılcak diye çok korktum amnk.arada zekice bölümler geliyo bazı dizilerden ama genel olarak her dizide global bi problem var, karakterlerin dizi içindeki hareketleri hep çelişiyo.önce çok zeki, yetenekli inanılmaz bişey atıyolar önümüze sonra o inanılmaz şey salak bi biçimde yeniliyo vs.
kurlar vadisinde bile var bu amnk, iskender çok zeki yetenekli hayalet bi adamdı sonra salaklaştı. dexter a git kurbanlar hakeza öyle.dizilerin içinde biraz espri olsa hafif komedi tarzı olsalar göze batmıyo böyle şeyler siklemiyosun ama dexter gibi bi dizide "off sikim ananı" dedirtiyo. fringe dede aynı.
mesela dr who. ya bak dizide herşey absürt, dizinin çizdiği boss lar çok saçma şeyler yapsada siklemiyosun çünkü adam telefon kulubesiyle zamanda seyahat ediyo zaten.
-- spoiler --
dr who daki "silence will fall" muhabbeti şu ana kadar izlediğim en zekice kurguydu hani şu uzaylılar var insanlığın varoluşundan beraber bizimle yaşıyolar onları görüyoruz ama kafayı çevirince unutuyoruz olayı varya ondan bahsediyorum
-- spoiler --
-
güzel paylaşım reis ;)
-
konu tamamen fringe e kaymış ama :D
Ben de izliyordum fringe i sonra öss girdi araya kaldı öyle :S
-
asa42 bunu yazdı
konu tamamen fringe e kaymış ama :D
Ben de izliyordum fringe i sonra öss girdi araya kaldı öyle :S
şşş çaktırma :D
-
Bu halo nun devamı gelecek mi diye merak ettim. Konuya girdim. İlk 1o post gerisi başka dizi :/
:/
hatta
:/