Halo Polatı Vuruyor Sizce?
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
-----------------------------
Baktılarki reyting düşüyo :D:D En iyisi dayı polatı vursun :):):)
-----------------------------evet işte bu ben izlemiyodum unu duyunca yeniden izlicem :D
İşte adam reyting vermeye gönüllü :):) -
la konuşurken kendini bu kadar kasan adam görmedim hayatımda(= ama fena şeyler oluo vadide(=
-
izlemiyorum ama halo vuruyorsa polat haketmiştir vurulmayı:))
-
nihat bunu yazdı:
izlemiyorum ama halo vuruyorsa polat haketmiştir vurulmayı:))
-----------------------------aslında halo vurulmayı hak ediyorda, işte dayı bi yerde :)
-
Ula ortalık fena karışmış
Polat Alemdar, İskender’in ekibini dağıtmak için hedef tahtasına Cavit’i alırken, Cavit ile İskender’in arası da giderek gerilmektedir. Memati, deliye dönmüş bir şekilde ortadan kaybolan Gamze’yi aramaktadır. Halo ise Elvan’ın ölümünden Muro’yu sorumlu tutmaktadır.
Sonunda bir operasyonla Muro’yu ele geçirir. Muro’yu kendi elleriyle öldürecek ve Elvan’ın intikamını alacaktır.
Polat ile Halo’nun arasındaki gerginlik de artık son noktaya varmıştır. Her şeye inancını yitiren Halo, sonunda silahının namlusunu Polat’a doğrultarak tetiği çekerMuro yolcu mu şimdi ?
-
Fragmanı 2.kez izledim de 1.halonun arkasındakiler kim(bosverin bunu)
2. polat madem inancın yok vur demeden önce neden halonun arkasındaki adamlara bakıyor kesin bi ibnelik var -
Polatla Dayı senaryo yazmış bariz..
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
Desiqner bunu yazdı:
ya halonun iyice kalktı zaten kendi kafasına iş yapıyor.İnş o ölür :D
polat ölsün :F
-----------------------------kv bitsin
-----------------------------en super yorum :D
ya bi hafta once d esen yine heycanla fragmana bakardim bi kac gun once losta basladim ve artik kv ilgilendirmiyor
-
sikimde değiller artık kral tv v.b. dışında tv izlemiyom.. :D tavsiye ederim özellikle haberleri takip etmemek çok güzel bi hafiflik veriyo..
-
ya polat ölmez çakırı öldürdüler ama o ölmez izlediğim zamanlardan aklıma geldi bir bölüm süzgece dönmüştü salatalık turşusu gene canlandı ayar oldum
bu arada izledim halo hiphopçular gibi sıçarken konuşuyor anlaşılan.