Hamak Da Uyumanın Vücuda Zararı Varmı ?
-
İyi bayramlar müridler
Odamın neredeyse 3/1 ni kaplıyan 2 katlı ranza var ve o ranzada ne ben yatıyorum ne kardeşim , ikimizde kanepede uyuyoruz ben genelde pc başında uyuya kalırım zaten , şimdi diyorumki aşşağıdaki resimdeki gibi bi hamak alsam tahtasıyla birlikte hem odada fazla yer kaplamaz hemde yatak işini görür bunun üstünde uyumanın insan vücuduna zararı varmıdır acaba ?

-
Rahat olmaz hacı zamanla kambur edebilir insanı çünki dik uyunmaz sırt üstü yatıcan zaten sırtın dışarı dogru çıkar kambur olursun :S
-
ne zararı olucak hocam, keşke hamak olsa da uyusam :(
edit: düşersen ciddi zarar görebilirsin.
moi tarafından 19/Ağu/12 11:49 tarihinde düzenlenmiştir -
vücut şeklin bozulur hocam,sonuçta sert ve düz bir zemin değil.
-
demedi deme ersn: düşersin.
bi süre sonra zarırını şunu bunu boşverip kendi isteğinle hamğı ya tavan arasına ya da bodruma kaldırırsın...
-
ip hamakta uyunmaz, bez hamak bul. bunu gemi adamı olarak söylüyorum. ve hayır üstüne istediğini ser batar :)
-
hamak işi sakat gibi gözüküyor , şezlong işine ne diyorsunuz ?Rahatlık konusunda sıkıntım yok 7 senedir kanepelerde masalarda uyuyorum . Askerde de hep masalarda uyurdum 1 hafta yatak yüzü görmediğim oldu , gazinoya gider masa çeker üstünde uyurduk : )
-
sürekli olmaz ki şeklin şemalin kayar
-
Envai çeşit yerde uyumuş birisi olarak söylüyorum hocam 6 aya sakat kalırsın hocam.
Önce bel ağrıların başlayacak...
-
Hoca çok rahat diye bi gece yattım, nasıl rahat nasıl rahat anlatamam
kalkınca belimin ağrısı 4 ay geçmedi. o hamağın şeklini alırsın 1 hafta kullansan bir daha düzelmezsin
Rahat birşey arıyorsan su yatağı öneririm ama ucuzlarını değil böyle hem yün hem su olan içinde ısıtıcı olan modellerden
HolyOne tarafından 19/Ağu/12 13:43 tarihinde düzenlenmiştir -
hamak+havuz çok daha güzel olabilir bence...
akmarky tarafından 19/Ağu/12 13:43 tarihinde düzenlenmiştir