Hamam Otu Kadar Etkili Tüğ Dökücü Krem Varmı
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
yaw birisi söyledi bıttım sabunuyla hamam otunu karıştırıp sürdünmü hiçbirşey çıkmıyomuş doğrumu alperi bekliyoruz
-----------------------------bıttım çıkarıcı hamam otu dökücü gerisine sen karar ver :D
-
öyle olsa lazer'e millet bi ton para vermez
-
Stargazer bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
yaw birisi söyledi bıttım sabunuyla hamam otunu karıştırıp sürdünmü hiçbirşey çıkmıyomuş doğrumu alperi bekliyoruz
-----------------------------bıttım çıkarıcı hamam otu dökücü gerisine sen karar ver :D
-----------------------------bunu diyeni yarın bulup götüne bıttım sokucam kandırmaya çalışıyor ciddi birşey soruyoz çoçuga :D
-
ben yillar once nergiz marka bir toz aldim. hamam tozu olsa gerek ama üstünde hamam tozu yazmiyordu.
bacaklarda asiri killanma vardi orman gibi olmustu. bir defa kullandim 1 dakika icinde tertemiz yapti. hic kil kalmadi. 5 seneden fazla zaman oldu simdi bacaklarimda kil var ama eskisi gibi degil. seyrek ve kabul edilebilir düzeyde. bu tozu kullandiktan 2 ay sonra killar tekrar cikmaya basladi ama eskisi gibi gür degildi. simdi mutluyum yani.
yillar sonra bir akrabama lazim oldu nergiz marka olanini bulamadik. adiyaman dan almistim ben. -
Explosive bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------bunu diyeni yarın bulup götüne bıttım sokucam kandırmaya çalışıyor ciddi birşey soruyoz çoçuga :D
-----------------------------ilişkinizi gözden geçir derim :D
-
Maldonado bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
aga bunlar kalıcı olarak mı dökülüyor ? takipteyim.
-----------------------------Sen hangi bölgede kullanıcan .
Ege - Akdeniz -Karadeniz ?
-----------------------------göğüs göbek arası hacı. çok kıl yok az da yok. hoş görünmüyor.
-
Bizim burdada var bitane hamam otu kullancam dedi .Kullandı baktı hiç dökülmüyor ozaman dahada çıksın bittim ben dedi ve kendini bıttım sabununa verdi . Son hali bu işte adamın aynı böle .Tıpkısının aynısı
Bıttım sayeainde karizmatik göründüğü için hamam otunu taviye etmedğini söledi
-
En İyisi Bu :)
-
erick bunu yazdı:
Maldonado bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
aga bunlar kalıcı olarak mı dökülüyor ? takipteyim.
-----------------------------Sen hangi bölgede kullanıcan .
Ege - Akdeniz -Karadeniz ?
-----------------------------Akdenizin derin koylarında olabilir :D :D
--------------------------Süper bir kodlama örneği yeminle :))
-
omuzlarımdakiler ayar ediyor beni.