Hamster
-
Bugün gidip evdekilerden habersiz hamster aldım eve geldım kardesımın arkadasları almış hediye olarka dedim hiç ses çıkarmadılarSonra ben aldım onlar almadı dıyınce bılıyoruz fılan dediler ve fareden korkam annem dahailk gunden bunu kafesi kucuk bunu değiştirelim buyuk kafes alalım vs gibi şeyler soylemeye başladı şaşırdım :D
hamsterim suriye cinsi inanın ço hareketli normalde ele alışmaları 1 hafta surerken benım kı yaklaşık 6-7 saat sonra elımdekı yemlerı almaya balsı artı kyarın avucuma alırım.Tabandaki talaşın bir ksımını agzına doldurup evin içne goturdu orda yatak yaptı kendıne ve verdigim yemelrıde o yatagın altına depoluyo :D ve saat 11 den sonra bıyolojık olarak hareket saati geldigi için aşırı hareketlendi her bi b.ku yapıyo çakı donudrmek dısında onuda inş. yarın yapar.Herkese tavsiye ediyorum hayvan beslemek onlarla arkadaş olmak insanlarla arkadaş olmaktan daha iyi daha huzurlu çünkü inlarlar gibi çıkarcı degılelr sızden tek ıstedıklerı su ve yemek.
not:lmiden geçe hayvanalr ;1 kopek 2 kuş 100 kadar balık şimdide hamster. sırada surungenler var :D
-
Golden Alman Kurdu fare sıcan bana gelmez
-
piyasası kaç bunların?
-
harbi piyasası kaç benim arklar koku fln yabıyo demislerdi
-
hamsterler 5ıla 20 arası ama saglıklı ve 1.5ayını geçmemişler 15 filan ki oyle almalısn elıne alışması için
kafeslerde 20 den başlıyo suluk çark ev vs. içinde ama almışken 50*60 ver iyi bir şey alki ilerde buyutmek ısteyınce ugraşma.
-
Disubev bunu yazdı:
-----------------------------harbi piyasası kaç benim arklar koku fln yabıyo demislerdi
-----------------------------altındakı talaşı haftada bır degıstırırsen koku yapmaz zaten butun tuvaletını hep aynı yere yuvasından en uzak köşeye yapar o yuzden temızlıgı kolaydır vede aromalı talaslar var onlardan alırsan koku sıfır çünkü bazen talaşın agaç kokusu gelebılıyo buda hassalar için kotu oluyo
-
9 ay sonra ölecek ne gereği varki :) git karga besle.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
9 ay sonra ölecek ne gereği varki :) git karga besle.
3 yıl omurlerı var en az -
o değilde ben hala "slow loris" istiyorum ya
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
o değilde ben hala "slow loris" istiyorum ya
oda guzel D: -
Simdi byler Ben alıcam kafama yattı :) Gitsem hamsterı alsam Bana nasıl alışır ne yabmam gerekir beni tanırmı onları mrk eddim