Hamsterimin Tüyleri Dökülüor :( Daha Önce Beslemiş Olan Yada Hala Besleyen,Bilgili Olan,Vet Olanva..
-
http://www.myhamster.org/mybb/showthread.php?tid=840&pid=6849#pid6849
Hamsterimin tüyleri dökülüyor ! bomboş kaldı =((
selam arkadaşlar
bikaç gündür sanki tüy topaklarının elime geldiğini farketsemde hasmeterimde bi sorun göremiyodum
ama şimdi biraz daha inceledim ve karın kısmınde nberedeyse hiç tüy kalmadığını gördüm
kel gibi ortaya öçıkmış böyle
çok üzüldüm korkuyorum hamsterimi kaybewtmek istyemiyorum
böyle tüy yumağı gibi olması gerekirken bi parça tüyü kalmadı fareceğimin yardım edin lütfen ne yapmalıyım imdat
çok heycanlıyım kusra bakmymın yanlşı yazabilirim özür dilerim.. -
mevsimden dolayi olabilir belki :S
-
baba naptın.konuyu başlığa açmışın :|
-
nerden biliyorsun bilgin varmı başına geldimi daha önce besledinmi besliyormusun.. ?
-
yok hocam beslemedim hani insanlardada mevsimden dolayı hastalik filan olur yaa belki mevsimden'de olabilir dedim :S bi veterinetere götür hoca belki bi hastaligida olabilir .S
-
Lağam hamsterimi ?
-
yha bırak al bi çift tavşan anası babası ölse yeni yavruları ürer bi türlü bitmezler :D
-
psikolojik olabilir hocam yerini falan değiştir D:
-
kardeşim şu an mevsimidir bu aylarda bir kısım tüylü mahluklar tüy dökebilirler malum sonbahara geldik beslemedim
fakat muhtemelen sebep budur ben odun kömürü mahlukunun bile saçları dökülüyor bi avuç saçım kaldı
-
Kisa giriyoruz ya ondandir ,benim kopekte tuy degistiriyor tuy dokumu artti bu ara ,alttan taze tuyler geliyor :) kopeklerde tuy dokumunu onlemek ve parlak tuy yapisi icin omega 3(Balik yagi) veriyoruz hamsterlarda varmi oyle bir ek besin bilmiyorum ...bir arastir www.petburada.com www.juenpetmarket.com a falan bak bi.
-
tüy dökücü kullanıyo olmasın :D