folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Akaryakıt Uygulaması Daha Çok Kazandırır?

Hangi Akaryakıt Uygulaması Daha Çok Kazandırır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

aracım ssangyon rodius 2014 model 2.0 motor 2 tonluk araba. hiç bir fark göremiyorum kullanımda. düzenli yetkili servis bakımlı araç 10.000 km de 1 ne olursa olsun değişmesi gereken filtreler filan değişiyor. mazot filtresini iyi durumda bu seferlik değiştirmeyelim durumu filan yok biliyorsunzu yetkili serviste. eğer standart bakıma girerse çat çat değiştiriyorlar. ben de hangi filtre ne durumda diye sormuyorum. zaten ssangyong'un aytemiz'e %5 indirim kampanyası vardı öyle başladım baktım fiyatlar da uygun. devam ettim.

manglerman tarafından 29/Ağu/22 17:37 tarihinde düzenlenmiştir

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

Valla ben lpgde aygazdan şaşmıyorum benzinde de bp ultimate alıyorum hep. Kimse inanmıyor ama vites geçişinde bile ultimate fark ettiriyor

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Dünyanın en büyük petrol şirketi Devletleri yönetir çatışmalar çıkarır Devletleri kontrol eder yasaları onlar belirler fiyatı da zaten dünya da petrol brent İngiliz petrolü.adı ne shell ülkemizde de Cumhuriyet ile beraber varlığını sürdüren şirket koçun tüpraşının da 100 de 30 ortağı gel de işin içinden çık.neyse maalesef shell den almasam da üreten de satan da shell.ben opet ten alıyorum diğer post ta ki arkadaşın dediği gibi yılda bir depo alabilirsin o ayar da.uygulama olarak opet ve yeni grup indirimi chipin uygulamasına geçtim araç ta ödeme dalgasına.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 2065 Toplam Mesaj: 14
aygaz lpg uygulama opet akaryakıt