Hangi Antivirüs Programını Kursam Daha İyi Olur ?
-
format attıktan sonra antivirüs programı kurmamıştım.. şimdide bulaşan virüsleri silmek için bi program arıyorum.. kaspersky çok mu kasar...
p4 2.8 1gb ram var.. avg mi kursam acaba ?
-
antivir kurabilirsin premium oldukça ideal kampanyaları nette dolu key sorunu yaşamazsın. eğer yok ben arada bi taratırım dersen malware scanner indirirsin onlarda kasmaz.
edit: avira keyi için
https://license.avira.com/it/promotion-4fp71ucpghw1y6kspd21
-
Kaspersky kasar yavaşlar makina performans alamassın temizlik diosan tavsiyem dir ama aLman 'ında dediği gibi avira tercihde edebilirsin :)
-
Avira premium suite üstüne tanımam aga
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bunu kurdum tarattım..
red alert oyunundan bir sürü dosya buldu.. firefox setup ta buldu.. lime wire bit torent.. bunların setup dosyalarını hep virüslü olarak gösterdi. karantinaya aldı.. öyle kalmalı mı ? silmem mi gerekiyor... bütün exe dosyalarını qarantinaya alacaka neredeyse.. ? benmi programı kullanmasını bilmiyorum..
-
avirayı kapat ve hocam virusun cinsini söyle. büyük ihtimal parite türü bişi .
-
FeRoCi bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------bunu kurdum tarattım..
red alert oyunundan bir sürü dosya buldu.. firefox setup ta buldu.. lime wire bit torent.. bunların setup dosyalarını hep virüslü olarak gösterdi. karantinaya aldı.. öyle kalmalı mı ? silmem mi gerekiyor... bütün exe dosyalarını qarantinaya alacaka neredeyse.. ? benmi programı kullanmasını bilmiyorum..
-----------------------------Standart ayarlarında kullandıysan sorun yok , ama bu bahs ettiğin exeleri çalıştırırken uyarı veriyor ise nete bağlanmasına izin veriyor musun diye soruyor sana.
-
kaspersky kur bilgisayarını temizle sonra kaldır daha sonra akıllı kullan pc yi..
-
kaspersky nin üstüne antivirüs tanımam virüsü ruslar üretmiştir kasperside ruslar üretmiştir sen mantığı kur hocam hiç şüphen olmadan kur diğerleri virüs olmasa bile virüs olarak görürler
-
Panda Antivirus 2011 harika.Test sonuçlarıda gösteriyor zaten.
Programdan sadece viruslu headerı kaldırıyor.
ek: Sistem dandik Panda Cloud işini görür.
pandacı değilim ama gerçekten güzel, networkten anlık güncelleme ve eşleme sistemi var.
-
internet bankacılığı kullandığım için sağlam bir antivirüs farz oluyor, avira pre kullanıyorum gayet güzel.