folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Hangi Antivirüs Programını Kursam Daha İyi Olur ?

Hangi Antivirüs Programını Kursam Daha İyi Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

format attıktan sonra antivirüs programı kurmamıştım.. şimdide bulaşan virüsleri silmek için bi program arıyorum.. kaspersky çok mu kasar... 

p4 2.8  1gb ram var.. avg mi kursam acaba ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

antivir kurabilirsin premium oldukça ideal kampanyaları nette dolu key sorunu yaşamazsın.  eğer yok ben arada bi taratırım dersen malware scanner indirirsin onlarda kasmaz.

edit: avira keyi için

https://license.avira.com/it/promotion-4fp71ucpghw1y6kspd21

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

Kaspersky kasar yavaşlar makina performans alamassın temizlik diosan tavsiyem dir ama aLman 'ında dediği gibi avira tercihde edebilirsin :)

zzzzzz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Avira  premium suite üstüne tanımam aga 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:
    -----------------------------

bunu kurdum tarattım..

red alert oyunundan bir sürü dosya buldu.. firefox setup ta buldu.. lime wire bit torent.. bunların setup dosyalarını hep virüslü olarak gösterdi. karantinaya aldı.. öyle kalmalı mı ? silmem mi gerekiyor...  bütün exe dosyalarını qarantinaya alacaka neredeyse.. ? benmi programı kullanmasını bilmiyorum.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

avirayı kapat ve hocam virusun cinsini söyle. büyük ihtimal parite türü bişi .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

bunu kurdum tarattım..

red alert oyunundan bir sürü dosya buldu.. firefox setup ta buldu.. lime wire bit torent.. bunların setup dosyalarını hep virüslü olarak gösterdi. karantinaya aldı.. öyle kalmalı mı ? silmem mi gerekiyor...  bütün exe dosyalarını qarantinaya alacaka neredeyse.. ? benmi programı kullanmasını bilmiyorum.. 

Standart  ayarlarında kullandıysan sorun yok  , ama bu bahs ettiğin  exeleri çalıştırırken  uyarı veriyor ise  nete bağlanmasına  izin veriyor musun diye soruyor sana. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

kaspersky kur bilgisayarını temizle sonra kaldır daha sonra akıllı kullan pc yi..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaspersky nin üstüne antivirüs tanımam virüsü ruslar üretmiştir kasperside ruslar üretmiştir sen mantığı kur hocam hiç şüphen olmadan kur diğerleri virüs olmasa bile virüs olarak görürler

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Panda Antivirus 2011 harika.Test sonuçlarıda gösteriyor zaten.

Programdan sadece viruslu headerı kaldırıyor.

ek: Sistem dandik Panda Cloud işini görür.

pandacı değilim ama gerçekten güzel, networkten anlık güncelleme ve eşleme sistemi var.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

internet bankacılığı kullandığım için sağlam bir antivirüs farz oluyor, avira pre kullanıyorum gayet güzel.

DOM..
Toplam Hit: 2376 Toplam Mesaj: 13