Hangi Araç ?
-
PanxeR bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıPanxeR bunu yazdıQueltos bunu yazdıPanxeR bunu yazdıQueltos bunu yazdı
Heralde bu fiyat bandında araba alacak olsam yeni kasa dolu paket kia sportage ya da hyundai tucson alırdım.
2. elde qashqai daha güçlü hocam
Bir ara nissan ülkeden çekiliyor diye söylenti vardı diye hatırlıyorum, sanırım o yüzden sıfır qashqai'lerde sağlam kampanya yapmışlardı. Tabi sadece söylentiyse bu iki modelin yanına ben de qashqai'yi eklerim.
nissan komple küçülmeye gidiyor hocam global tarafta ve renault ile yaşadıkları yüzünden
aslında herşey oc japonların en başarılı lübnanlı ceo larını prime döneminde sırf çocuğunun okul parasını ödetti diye soruşturma açması ile başladı
adam gelmiş nissan ı şahlandırmış tekrar ayağa kaldırmış milyarlarca dolar gelir elde ettirmiş sırf 30-40 bin dolar yüzünden adama çökmeye kalktılar hatta hatırlarsın türkiye üzerinden lübnana kaçmıştı kargo uçağı ile.
işte bu japonlar gerçekten düşünme kafası olarak yenilikçi ve inovatif değiller sony nin honda nın mazda nın mitsubishi nin küçülmesinden anlayabilirsiniz.
normal olan bize garip gelir oldu. adamların ahlaki değerleri üst seviyede, kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar. keşke bizde de böyle olsa.
hocam fayda zarar diye bişi var adama keseceklerdi bi ceza devam edeceklerdi 40 bin dolar için milyar dolar zarar etti şirket.
sana şöyle örnek verelim.
2018 de 1 nissan hissesi 1.100 japon yeni
şuanda 350 japon yeni.
hocam adamlarda ahlak her şeyin üstünde, paraya pula bakmıyorlar.