folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Bankadan Altın Hesabı Açmalı ?

Hangi Bankadan Altın Hesabı Açmalı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Merhabalar

Gr altın  alıp. Alım satım yapmak istiyorum.

İş bankası ve finansbank a baktım. gr Altır alğm satım 9 tl fark var. 

Bu kadar fark olmayan ve bu kadar komisyon almayan hangi banka önerirsiniz ve online alğm satım yapabileceğim.

Kuveytturk e baktım hesap ucreti yokmus. Ama alım satım fiyatlarını göremedim ?

Mod not. Dogru kategori secmeye ozen gosterelim.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

hocam o fark piyasalar kapalı olduğu için mevcut. banka kendini garantiye alıyor. piyasalar açılınca normal değerlere dönüyor. alış ve satış merkezi değerlerin yaklaşık 1 lira altında oluyor.

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Ben garantiden actirmistim. Mesai saatleri icinde o fark dahada azaliyor yaklasik1.5 tl ye kdr iniyor. 

Kuyumcudan almakta tam kazik. Alirken 22 ayar atini 24 ten satiyor.  Ben ona satarken 22 den hesapliyor.

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Ceptetebte makas 80 kuruş civarı.

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

ilkgün neden bu kadar düştü dolar altında şimdi tavan yaptı bilen birileri varmı ve dusme ıhtımalı varmı tahmini olan

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kuveyt Türk'e bak derim. Atm'lerinden altın çekebiliyorsun. Bildiğimiz periyodik tablo simgesi AU olan altın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Bi arabende dusundum bu olayi ama fark cok diye vazgecmistim. Bu olaylari bilmiyordum mesai saatleri falan. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kabaca olay şöyle.

1 gr altın = 100 tl  piyasa fiyatı

banka bunu = 110tl den satıyor.

senden alırkende 90tl den alıyor altını .

sen bu altın değeri 100 ken 110tl den aldığın için satarkende 90 tl den satacağın için  .

altının 130tl olması lazımki sen altında kar elde edebilesin .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

kabaca olay şöyle.

1 gr altın = 100 tl  piyasa fiyatı

banka bunu = 110tl den satıyor.

senden alırkende 90tl den alıyor altını .

sen bu altın değeri 100 ken 110tl den aldığın için satarkende 90 tl den satacağın için  .

altının 130tl olması lazımki sen altında kar elde edebilesin .

Bankasız işlem yapmak daha mantıklı O zaman.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

altını bilmiyorum ama döviz için en düşük makas aralığı burada http://www.tfxtarget.com.tr/Pages/Ana-Sayfa.aspx  türkiye finansın sağlamdır

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Bankalardan anlamadığımızdan biz de kardeşimle 11 binlik altın aldık, tam çeyrek karışık. Uzun vadede de satmayı düşünmüyoruz bakalım artar herhalde uzun vadede :D

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 2809 Toplam Mesaj: 12
altin altın hesabı