Hangi Bankadan Altın Hesabı Açmalı ?
-
Merhabalar
Gr altın alıp. Alım satım yapmak istiyorum.
İş bankası ve finansbank a baktım. gr Altır alğm satım 9 tl fark var.
Bu kadar fark olmayan ve bu kadar komisyon almayan hangi banka önerirsiniz ve online alğm satım yapabileceğim.
Kuveytturk e baktım hesap ucreti yokmus. Ama alım satım fiyatlarını göremedim ?
Mod not. Dogru kategori secmeye ozen gosterelim.
-
hocam o fark piyasalar kapalı olduğu için mevcut. banka kendini garantiye alıyor. piyasalar açılınca normal değerlere dönüyor. alış ve satış merkezi değerlerin yaklaşık 1 lira altında oluyor.
-
Ben garantiden actirmistim. Mesai saatleri icinde o fark dahada azaliyor yaklasik1.5 tl ye kdr iniyor.
Kuyumcudan almakta tam kazik. Alirken 22 ayar atini 24 ten satiyor. Ben ona satarken 22 den hesapliyor.
-
Ceptetebte makas 80 kuruş civarı.
-
ilkgün neden bu kadar düştü dolar altında şimdi tavan yaptı bilen birileri varmı ve dusme ıhtımalı varmı tahmini olan
-
Kuveyt Türk'e bak derim. Atm'lerinden altın çekebiliyorsun. Bildiğimiz periyodik tablo simgesi AU olan altın.
-
Bi arabende dusundum bu olayi ama fark cok diye vazgecmistim. Bu olaylari bilmiyordum mesai saatleri falan.
-
kabaca olay şöyle.
1 gr altın = 100 tl piyasa fiyatı
banka bunu = 110tl den satıyor.
senden alırkende 90tl den alıyor altını .
sen bu altın değeri 100 ken 110tl den aldığın için satarkende 90 tl den satacağın için .
altının 130tl olması lazımki sen altında kar elde edebilesin .
-
samaccc bunu yazdı
kabaca olay şöyle.
1 gr altın = 100 tl piyasa fiyatı
banka bunu = 110tl den satıyor.
senden alırkende 90tl den alıyor altını .
sen bu altın değeri 100 ken 110tl den aldığın için satarkende 90 tl den satacağın için .
altının 130tl olması lazımki sen altında kar elde edebilesin .
Bankasız işlem yapmak daha mantıklı O zaman.
-
altını bilmiyorum ama döviz için en düşük makas aralığı burada http://www.tfxtarget.com.tr/Pages/Ana-Sayfa.aspx türkiye finansın sağlamdır
-
Bankalardan anlamadığımızdan biz de kardeşimle 11 binlik altın aldık, tam çeyrek karışık. Uzun vadede de satmayı düşünmüyoruz bakalım artar herhalde uzun vadede :D