Hangi Basın Medya Organlarını Takip Ediyorsunuz ?
-
seboist bunu yazdı
yeni şafak
akit
a hber
kanal 7
ülke tv
takvim
tvnet
kanal 24
edit: yazmayı unutmuşum devletimizin trtsi ve aa sı var bide.
oo hoşgeldin erectus.
-
HolyOne bunu yazdı
Bir tek sözcüyü takip ediyorum. O da süper bir yayın kuruluşu olduğundan değil, çok gaz haberler yapıyor.
Haber okunacak tarafsız biryer yok. zaten bütün haber kuruluşları birkaç ajansın haberlerini basıyor onlar da belli kişilerin elinde.
2 . paragrafa katılıyorum hocam. Doğru dürüst tarafsız bir kuruluş yok.
Şimdi kalkıp biri halktv veya ulusal kanal demesin lütfen !
-
hükümetin bunca hukuksuzluklarına rağmen ki dünyanın hiçbir yerinde böyle bir anlayış sistem yok
kalkıpta zaten 1-2 tane olan muhalif haber mecralarını rtük turksat vs tarafından hergün susturulmaya sabotaj yapılmaya çalışılan medyayı eleştirmek hiç mantıklı değil
muhalif medya birşey yapıyorsa diğerlerinin yanında devede kulak amk ve az bile ve birşey yapabildiğide söylenemez bu hukuksuzluklarla hilelerle... -
DHA 'nın web sitesini takip ediyorum, canlı yayınları kesintisiz izliyorum.
TV İzlersem:
Bunun yanında haber için NTV, CNNTURK 'ü takip ederim.
Ulusal Kanal, HalkTV, BugünTV gibi kanalları da muhalif haber almak için takip ederim.
-
Takip etmiyorum arada ne olmuş ne bitmiş lan bu ülkede diye giriyorum birkaç yere onlarda saçma sapan haberleriyle midemi bulandırıyor ve çıkıyorum. Bence artık habercilik diye birşey kalmadı bu ülkede arada sırada sözlükler, forumlarda açılan konular ilgimi çekiyor.
-
Fox tv
-
HolyOne bunu yazdı
Bir tek sözcüyü takip ediyorum. O da süper bir yayın kuruluşu olduğundan değil, çok gaz haberler yapıyor.
Haber okunacak tarafsız biryer yok. zaten bütün haber kuruluşları birkaç ajansın haberlerini basıyor onlar da belli kişilerin elinde.
aynen bende Yılmaz Özdil sözcüye geçti geçeli genellikle sözcüyü takip ediyorum.
tarafsız olmak zor şu zamanda. habercilik gazetecilik kavramları ülkemizde birilerini savunup karşıt görüşlüleri ötekileştirmek olmuş.
-
zaytung
-
fox haber
ntv
star
online haberleri her siteden okurum. tek taraflı okuma, izleme alışkanlığı zararlıdır.
-
tvde FOX TV
gazete/site olarak ise,ayrıca
tek taraflı haber okumamak için ara sıra takvimi açarım. basarım kahkahayı :))))