Hangi Benzin İstasyonu Ekonomik
-
Sıralı sistemler için katkısız otogaz tercih ederim o da İpragaz zaten ucuzda olur .)
-
Daha haftasonu enjektör bakimina girdim.
Adama hiç ben sormadan abi opet'ten sasma dedi.
Bu arada enjektör bakımını yaptırın çok farkediyor araba :d
-
Özlü bir söz söyleyeyim.
Benzini Shellden, aklı kelden alacaksın. :D
Aracım yok. Olursa opet yada shell den alırım. Biladerde araç var. 1. Opet zor durumda kalırsa 2. Shellden alıyor. BP den gaz aldık bir kere araç tökezliyor. Opetten aldığımızda (aygaz) sorun çıkartmıyor hiç. Araçtan da olabilir belki.
-
Opet ten başka yerli düzgün akaryakıt perakendecisi yok zaten karşısında ingilizlerin bp ve shell i var bunların ayarları kaliteleri aynı ama ben opet ten şaşmam 2 aracımın ilki benzin lpg fakat toyota ya daha çok binerim ama sonradan aldığım corolla dizel için değişmez opet ya tam depo ya da 150 lira temizlik yıkama standart hizmet sorunsuz.
-
-
benzini shellden pompayı kelden
-
-
aytemiz petrolde halk günü oluyor . bulunduğun bölgede hangi günmüş öğren . biraz fiyat farkı oluyor.
-
hacılar hocalar ben mardin'de oturuyum burada heryerde fiyat 4,03-4,04 civarı(petrollerin %80 i faturasız satış yapıyor, faturasını başka plakaya kesip satıyorlar nakliyet şirketlerine vs.) .. dün diyarbakıra gittim 3,86 idi mazot fiyatı fulledim bende. ama iyi mi yaptım bilemiyeceğim bazen cidden şüpheleniyorum. daha önce megane II vardı bende sattığımda birkaç yere gösteren müşteri abi dedi motor herkes tertemiz dedi temiz yakıt kullanıyormuşsun dedi. ve her zaman aynı yerden koyarım hala.. söylediğim fiyata.. yorumlarınızı almak istiyorum bu mazotta ne olabilir? Kuzey ırak'tan gelmiyor o konuda emin olun çünkü ıraktan dolar usülü geliyor şuanda fiyat neredeyse aynı olmuş o iş bitmiş eskiden vardı...
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
yıllarca akaryakıt sektöründe çalışmış biri olarak tespitim;
BENZİN - SHELL
LPG - AYGAZ (OPET)
DİZEL = bilindik markaların çoğu aynı, katkılı ürünler hariç. shell v-power vs fark eder. hepsi tupraşın bildginiz mazotu. adı sanı bilinmeyen şirketler şans.
Ayrıca; x petrolden aldım y km gitti, diğerinden aldım y+1 km gitti hikayesindeki ölçümü pompacının o son yudumları doldurup doldurmaması etkiler genelde. eğer km bazında uçuk bi fark yoksa öyledir.
alaksız be amca mazotta tamamen mazotun ıcındekı ek katkıya baglı olarak ınce yada kalın olmasıyla alakalı kalın katkısız mazot zor yandıgı ıcın daha fazla km yaptırıyor anca enjktor ve partekulun annesı ile cima eyliyor. 100k da partekül ve enjektor kıtler ortalama partekül 3k-10k arası