Hangi E-Posta Servisini Kullanıyorsunuz
-
M1KROP bunu yazdı:
-----------------------------fetva diyo ne boş adamsın ya...
daha taraf gazetesinin ne olduğunu bilmiyorsun. ha akpyi destekliyo ya illa dindar olacak.:) yazarlarının arasında yahudi ateist var onlar mı fetva vericek.
hem ben bişey istedim. ya istediğim şey hakkında orum yap. ya da sus seni adam sansınlar.
artis. bu sonradan gelenler siteye ne havalı arkadaş.
-----------------------------bana boş adam diyen kişi hangi e posta sistemini kulanayım diye konu açar, tezattır.
ne akp ne taraf dindar dır dinci dir sadece.
senin gibi koyunlar(mikrop) için fetonun- amerikanın emri fetvadır ayettir.
Artis dediğin adamla aranda 11 ay var mikrop
Not: Mikroplar da sürü halinde(çogunlukla) topluca sürü mantıgıyla yasar, hakkını veriyon tabi:)
-
gmail kullanıyorum
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------bana boş adam diyen kişi hangi e posta sistemini kulanayım diye konu açar, tezattır.
ne akp ne taraf dindar dır dinci dir sadece.
senin gibi koyunlar(mikrop) için fetonun- amerikanın emri fetvadır ayettir.
Artis dediğin adamla aranda 11 ay var mikrop
Not: Mikroplar da sürü halinde(çogunlukla) topluca sürü mantıgıyla yasar, hakkını veriyon tabi:)
-----------------------------canım benim. eğer bu konuyu tahribata açtımsa üyelerinin kaliteli olduğu hesaba katarak açtım. bana güzel ve GÜVENİLİR bir servis hakkında bilgi verir diye. kaldı ki konu boş bir konu olsa böyle kaliteli bir sitede çoktan silinirdi.
ben yardım istiyorum adam gelmiş bana taraf niye okuyosun diyor."böyle kalitesiz üyeleri hesaba katmadım tabii." konu taraf mı? 1 sene fark var aramızda demek ki ben bu sitenin felsefesini daha iyi biliyorum. burada her türden adam var ve bu adamlara saygılı davranılır.çoğunluk benim felsefeme karşıdır diye artislik yapma. görüşün hiç bir önemi yoktur. hem taraf okuyorum diye de fettulah taraftarı olduğum akla gelmez. fettulahın tam bir karşıtıyım.
neyse tahribata takılmaya devam et felsefeyi öğren. geliştir kendini en azından.
ayrıca amerikayı allah yerinde koyduğumu düşünmen senin koyun olduğunu gösterir ki ben bu konu hakkında tartışmak istemiyorum çünkü yeri değil. en azından senin gibi boş post atmıyayım.
Not: Bir zamanlar yanlış hatırlamıyorsam anketi bile yapıldı bu konunun sitede... işin ehlileri yaptılar anketi yani :)
-
hiç hotmail kullanan yok mu :P
bende gmail kullanıyorum, msn de hotmail ama.
-
gmail tabikide tek geçerim
tabi bide kopeli.net imiz var
-
adamgibi@tahribat.com :|
-
gmail.
-
gmail kalite lakin 6 karakter meselesi kendi adıma mail alamama engel bes karakter, gmail kalitesine yakın yahoo mnet ve hotmail dısında önerilerinizi yoruma eklersenız sevınırım
-
tabiki yahoo
-
Ekolay kullanıyordum. Ancak hayatımın hatasını yaptığımın farkına vardım.
Artık kendi domain'imi alır e mail açarım her halde.