Hangi Ev Aleti Jazz Ensturmanlarından Birine Benzer
-
s.a hocalarım grafik tasarım okuyorum finallerimde hocalar odev verdi ev aletlerinden birinle jazz afişi hazırlamamız lazım sizden fikir istiyorum hangi ev aleti jazz ensturmanlarından hangisine benzio?
-
edit: abi pardon ya jazz aleti demişsin.
-
Jazz ın özel bir enstürmanı yok ki. Jazz'da genel olarak kullanılan enstürmanlar : Gitar , piano , kontrbas veya bas gitar ,Bateri, trumpet bunlardan birine benzer eşya varsa kullan gitsin.
-
Büyük eğri çorba kepçeleri varya ondan saksafon yap :)
-
Fiskos (Davul), Kapı (Arp), Oklava (Kaval...), Saksı (Davul), Ütü Masası (Klavye) . . .
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
Jazz ın özel bir enstürmanı yok ki. Jazz'da genel olarak kullanılan enstürmanlar : Gitar , piano , kontrbas veya bas gitar ,Bateri, trumpet bunlardan birine benzer eşya varsa kullan gitsin.
-----------------------------hocam boyle daha jazz için kalıplasmıs entsturmanlar bnde aklıma gelmio onun için size danıstım =)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Büyük çorba kepçeleri varya ondan saksafon yap :)
-----------------------------cok güzel hocam bunu yapabilirim fikir cok iyi teşşkur ederim
-
RockZs bunu yazdı:
Fiskos (Davul), Kapı (Arp), Oklava (Kaval...), Saksı (Davul), Ütü Masası (Klavye) . . .
-----------------------------jazz içinmi :D
-
anaconda bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------hocam boyle daha jazz için kalıplasmıs entsturmanlar bnde aklıma gelmio onun için size danıstım =)
-----------------------------Saksafon , trumpet , gitar , piano , bateri fix olan şeyler jazz'da bunlardan saksafon ve trumpet jazzla daha özdeşleşmiştir.Hatta çoğu jazz afişlerinde saksafon tercih ediyorlar.
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------hocam dedklerin baska müzk türkleride anımsatabilir mesela saksofon gibi jazz müzügnde kullanılan genellikle
-
ya beyler ezik mezik diebilirsinizde ben mrk ediorm..daha önce hiç caz dinlemedim en saglam caz parcası sölermisiniz dinleyecem de..seversem gerisi gelir..rock dinlerim genelde.rock a yakın sa daha cok severim..