Hangi Filmin Yarısında Çıktınız
-
Az önce geziniyordum nette.. Sheron Stone ablamızı gördüm
sonra Temel içgüdüen malum sahne.. Sonra o fimden çok sıkılıp çıktığımı hatırladım.. sizinde böyle bırakıp çıktığınız filmler oldu mu?
Benimkisiler
1- Temel içgüdü . şerın ston
2- claudia shifferin bi filmi idi adını bile hatırlayamıyom
-
niyazi gül dört nalada çıkmadım ama çıkmak isterdim
-
arkadaşla bi sinema yapalım dedik, gidilebilecek tek film güvercin uçuverdi diye bi filmdi. leş espriler filmin yarısı olmadan çıkmamıza sebep oldu.
-
inançlı oldugum zamanlardı;
kız arkadaşımla musallat filmine gitmiştik ben dayanamayıp çıkmıştım
çocukken anlatılanlar aklıma gelmişti...
-
Meltem cumbulun sener sen le bi filmi vardi yalan olmasin 3.5 saat falandi sanirim .
Kuzenle izliyordk niye bilmiyorum ama cikmadik filmden ayila bayila izledik ama cikmak isterdm hayatm 3 saati bossa gecti .
-
arog
hayatımda izlediğim en berbat filmlerdendi.
yarısında çıkmadım çöünükü para verdim lan
-
Türkcell'in bir projesiyle, lisede bir arkadaş geldi bana. Beraber sinemaya gittik. Filmin adını tam hatırlamıyorum ama 3 şehirde geçiyordu. Gurbetçilerin hayatını özetleyen bir film. Sigara içtiğim için atılmıştık sinemadan. Onun dışında hiç birini yarım bırakmadım
-
kanımdaki barut ...
-
blair witch
-
Adini hatirlamiyorum dunyada elektrikler gidiyodu golgede kalan herkesi golge yutuyodu filan sacma sapan biseydi
-
Birşeye para verip girdiysem, işkenceyede dönse sonuna kadar kullanırım aga. Ama çıkmak istediğim çok filim oldu. Özellikle paranormal aktivity denen saçma salak, hiç bir etkisi olmayan filmde.