Hangi Forum Sistemi
-
Vbulletin kur lisanssız. büyük bir proje değilse yoksa şikayet gelebilir küçük çaplıysa sınıfa falan yapıyosan forumu vb kur şikayet edilirse dizin değişirsin.
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------Güvenlik=SMF
Güzel Bir Görünüm=MyBB
Çabuk indexlenme ve hit=vBulletin
Basit ve sade bir forum=phpBB
bunca yıllık vebmastırlık deneyimime dayanarak söylüyurum :)
-----------------------------SMF mi güvenli..:)
Madcrazy sağdan soldan buldugu açıklarla SMF forumlarında admin oluyodu :D
Hazır forumlarla uğraşan bir webmaster :D İlginç
-
1 sitenin bıraktıgı kapıları tüm sisteme dayandıramazsınki. ? Benim kurdugum forumları vereyim sana ver istediklerine. bakalım forumda bir açık bulabiliyorlarmı :)
ayrıca webmasterlık illaa kendi scriptini yazıp millete itelemek değil bazende ücretsiz olarak yapabilmektir bana göre. :)
açık kaynak forum olup olmaması gerekmez
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------1 sitenin bıraktıgı kapıları tüm sisteme dayandıramazsınki. ? Benim kurdugum forumları vereyim sana ver istediklerine. bakalım forumda bir açık bulabiliyorlarmı :)
ayrıca webmasterlık illaa kendi scriptini yazıp millete itelemek değil bazende ücretsiz olarak yapabilmektir bana göre. :)
açık kaynak forum olup olmaması gerekmez
-----------------------------Bi sitenin açıgı tüm sisteme dayandırılmaz o doğruda o kadar kolay hacklenen bir sitedede güvenlikten bahsedilemez..
Ayrıca sen açığını kapadıktan sonra tüm sistemler güvenlidir o zaman bu ayrımı neye göre yaptın.?
Ayrıca bildiğim tek bir şey var webmaster adam ben webmasterım demiyor o nicki kullanmıyor.:)
-
YetAnother.