folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Harici Disk? ( WD / Seagate / Toshiba )

Hangi Harici Disk? ( WD / Seagate / Toshiba )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hepsiburada Yurtiçi kargodan vazgeçip Aras ile anlaşmıştı ancak son dönemde gördüğüm kadarıyla Aras'tanda vazgeçmiş. Hepsiexpress isimli kendi kargo firmalarını kurmuşlar. Kendi adamları dağıtıyor. Sanırım firmayı satarken marka değerini yükseltmek için yaptılar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hepsiburada Yurtiçi kargodan vazgeçip Aras ile anlaşmıştı ancak son dönemde gördüğüm kadarıyla Aras'tanda vazgeçmiş. Hepsiexpress isimli kendi kargo firmalarını kurmuşlar. Kendi adamları dağıtıyor. Sanırım firmayı satarken marka değerini yükseltmek için yaptılar.

Hocam yurtiçi alayına ddüşük fiyat mı çekiyo full muameleli bişiy mi yapıyor bilmiyorum ama nekadar teknoloji satan yerle konusytuysm hep yurtiçi. Adamlara artık yalvarıyorum ki 4-5 kat sarın bu ilkokullu oçlar tekmeliyor diyorum :D

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnternet siteleri kargocularla toptan anlaşır hocam. Mesala atıyorum 1.000 adet Türkiye'nin neresine olursa olsun adrese teslim kargo atıyorum X lira. Sitenin sahibi kargo firmalarına soruyor hangisinde en düşükse fiyat gidip onla anlaşıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İnternet siteleri kargocularla toptan anlaşır hocam. Mesala atıyorum 1.000 adet Türkiye'nin neresine olursa olsun adrese teslim kargo atıyorum X lira. Sitenin sahibi kargo firmalarına soruyor hangisinde en düşükse fiyat gidip onla anlaşıyor.

işte en düşük yurtiçi oçları veriyo demekki. Ama el insaf ya zaten kargo parasını  da bizden alıyorlar amkk 5 lira fazla vereyim de 1000 liralık malım saglam gelsin. Yarın ekran kartı gelecek yurtiçi ile geçenki getirdiği yırtık kargo kutusunu götüne sokacam.

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Hocam kargo firması büyük ihtimal yurtiçi kargo dur. Sana yemin etmeye varan yüksek oranda kargonun tekmelenmiş vaziyette geleceğini garanti ediyorum :D 

O.Çocukluğu meslek olsaydı Hepsiburda CEO , Yurtçi de Genel Müdür olurdu. Okadar iyi yapıyorlar bu işi...

Hepsiburadanın çok şerefsizliği var da, "farklı bir işlem yapamayız" dedikleri problemi 7-8 defa ticket açıp, bir de twitterdaki ayşegülden 3-4 kere yazınca, yani aşağı yukarı 1 haftalık bir çabayla çözüyorlar :D Geçen ön siparişle telefon aldım, fiyatı düşerse iade yapacağız yazıyordu sayfada. Telefon geldi, fiyatı 111 küsür tl kadar düştü. Hani benim iadem dedim. 100tl 1hafta geçerli kupon vermişler. 1 hafta içince alacağım bir ürün yok iade edeceğiz demiştiniz edin dedim. Ayrıca fiyat 100 değil 111 küsür düştü dedim. A özür dileriz deyip kuponu silip 110 tl yaptılar hemen :D (küsüratları iade etmeyi sevmiyorlar) neyse 10-15 mesaj attım her gün 1-2 mesaj ortalamasıyla. Twitter ve kendi sitelerinden kombo. farklı işlem yapamayız diye diye, tamam o zaman hakem heyetine gidiyorum dediğimde bi baktım iade işlemleriniz başlatılmıştır diyorlar :D he bi açıdan onlar da haklı, x tl fatura kesip o faturadan iade kısmı sıkıntılı, fazla vergi vermiş falan olacaklar sanırım. Komple iade geçip yeni fatura çıkarmaları falan gerekirdi. Neyse beni bağlamaz. Ekran görüntülerini gönderdim sözünüzü tutun yoksa icra yolu ile gecikme faiziyle alırım dediğimde eyvallah çektiler. Bankaya geçmesini bekliyorum iadenin :D

yurtiçini bilmem de ben 1 defa sürat kullandım o da izmirden istanbula 10 günde gitti. Emekleyerek gitsem 1 haftada giderdim. daha da kullanmadım :D

ilteris bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Teşekkürler herkese, şu modelin siparişini geçtim :)

http://www.hepsiburada.com/wd-my-passport-ultra-2tb-2-5-usb-3-0-visne-kirmizi-tasinabilir-disk-wdbbkd0020bby-eesn-p-BD803740?magaza=Dfs%20Bilgisayar

Peki sırf meraktan, wd my passport ultra ile wd elements arasındaki fark ne, bilen var mı?

http://www.hepsiburada.com/wd-elements-2tb-exclusive-ozel-seri-p-HBV0000039FQJ

Elements in okuma yazma hızları daha yüksek diye biliyorum

WD sitesinden baktım, elements "basic storage" passport ise "premium storage" olarak geçiyor, lakin pre olan renkli yeni modellerinde yazıyor, benim aldığımda detay yoktu >.<

noname tarafından 27/Tem/17 18:25 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

WD ve Samsung un depolama birimlerini severim şahsen. Seagatede kaliteli markadır bana göre. ama toshiba alacaksan 2 kere düşün benim bi kere dilim yandı 1 sene bile kullanmadığım teknosadan özene bezene aldığım 16 gb flash bellekten.. belki bana öyle denk gelmiştir bilemem ama temkinli olmakta fayda var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

WD den Şaşma Hocam.. 8 TB Elımde var 1 senedır Kullanıyorum sorun olmadı.

DracuLax tarafından 27/Tem/17 23:48 tarihinde düzenlenmiştir