Hangi İse Baslasam ?
-
şüphesiz okiye git..
şu anda direnen bir kaç internet cafe var onlarında en fazla 2 yıl ömrü var.oki kendini kanıtlamış bir firma.ama öncesinde girebilirsen
mutlaka ve mutlaka mediamarkt'a girmeye çalış..
900 maaş + yol + yemek + ssk + 7 saat çalışma..
-
hocam ne işin var cafede saçmalama, gir oki ye yeni insanlarla tanışırsın ufkun genişler
o işi de öğrenirsin. bi de bilgisyarı unutma falan olmaz körelmezsin yani, rahat ol.
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar iki tane is teklifi var,
bir tanesi 70 + 50 makinesi olan 2 internet cafe, iki yerinde teknik destek sorumlusu olarak makinelerden sorumlu olucam
sartlari
sigortasi var
yol var
yemek var
700 ytl net maas, calisma saatleri
sabah 10:00 aksam 20:00
pazar gunleri calismiyorum
digeri
oki bayisi bir sirket,
yazici, fax, fotokopi tamir satis bakim v.s yapan bir firma..
okide genelde sahada calisicam, araba ile sirketlerdeki sorunu cozucem
sarlar
sigorta+yol+yemek
600 ytl maas veriyor..
simdi benim gonlumde yatan yine pc sektorunde devam etmek,
yani okiye girersem bilgisayardan uzak kalirmiyim diye dusunuyorum, ama internet cafede benim isteklerime cevap verirmi?
yani bir adim ileriye gidebilirmiyim
gelecegime hangisi daha cok isik tutar..
fikirlerinizi istiyorum..
simdiden tesekkurler..
-----------------------------İnternet kafe hiç bir şey katmaz sana.
Bildiklerinide unutmazsın:)
Ama ben yerinde olsam kafedwe çalışırdım bu zamanda ekmek aslanın ağzında Aldıgın paraya bak.
-
oki
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
bence yazıcıya gir :)
-----------------------------bence tam tersi :D
ama dedikleri gibi oki yee girmeni mantıken daha doğru buluyorum
-
hocam gelecekgı olan bır ıs dıyorsan okı... yok maasıma keyfıme bakarım dıyorsan cafe.... cafeye maasa bıraz fazla zam cektımı eleman dırek yerıne yenısını aramaya baslar.... ama obur terefta ıyı bır calısansan kaybetmemek ıcın onlar tırmalar....
-
Sen İnternet Kafeye Git, Ben OKI'ye Gideyim :D
-
hoja yazıcı yı salla bi ton başın ağrır en iyisi int cafe bence hem ortamları da güzel hem de anladığım kadarıyla en sevdiğin iş o
-
kesinlikle oki ye git.cafe de hayvanlar gbi yorulursun,çabalarssin edersin anca hadi koçum hadi koçum olur:| oki ye gir ufkunu genişletir yeni şeyler öğrenirsin,,,,
-
Ankarada oturuyosan oki'ye benide al :D en mantıklısı oki'dir.İleri dönük bir iş kurmak istiyorsan insanlarla tanış kaynaş ilerde çok işine yarar.Cafe sana hiç birşey kazandırmaz diyemem elbette kazandırıyor ama senin değerini patronun bilmez...