Hangi İşlemciyi Seçmeliyim ?
-
ilteris bunu yazdıTurkForces bunu yazdıPEAK bunu yazdıTurkForces bunu yazdı
bence anakartı da sat ryzen e dön. 7 1700x işini fazlasıyla görecektirt.
Hocam ekran kartininda amd olmasi amd ye gecmemde bana + sı olur mu ?
rx580 4 gb
hayır fiyat performans olarak etkisi olur. ileride güncelleme daha kolay olur. soket derdin olmaz. rahat edersin.
@PEAK bütçe sıkıntın yok ise bu mürid in dediği doğru ben olsam ben de öyle yapardım. Uzun zaman rahat ettirir R7 1700X
Ama "Burası Önemli :)" 2020 yılına kadar AM4 destek çıkacağız dedi AMD. AM5 e geçerler mi biraz daha mı devam ederler bilemiyorum onu da göz önünde bulundur. 2021 e kadar idarelik intel 1151 alıp sonrasında AMD ye yönelebilirsin gerçekten Ryzen lar çok iyi.
Aynen hocalarim şimdilik 1151 alayim
bakalim nerden nasil alacagiz
-
ilteris bunu yazdıTurkForces bunu yazdıPEAK bunu yazdıTurkForces bunu yazdı
bence anakartı da sat ryzen e dön. 7 1700x işini fazlasıyla görecektirt.
Hocam ekran kartininda amd olmasi amd ye gecmemde bana + sı olur mu ?
rx580 4 gb
hayır fiyat performans olarak etkisi olur. ileride güncelleme daha kolay olur. soket derdin olmaz. rahat edersin.
@PEAK bütçe sıkıntın yok ise bu mürid in dediği doğru ben olsam ben de öyle yapardım. Uzun zaman rahat ettirir R7 1700X
Ama "Burası Önemli :)" 2020 yılına kadar AM4 destek çıkacağız dedi AMD. AM5 e geçerler mi biraz daha mı devam ederler bilemiyorum onu da göz önünde bulundur. 2021 e kadar idarelik intel 1151 alıp sonrasında AMD ye yönelebilirsin gerçekten Ryzen lar çok iyi.
hiç bişey olmaz. soket değişmesi işine bile gelir. 1700x i satar taşaklısına geçer. ryzen seriisi bi 6 7 yıl ne çıkarsa çıksın kastırmaz.
TurkForces tarafından 18/May/19 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocalar bunu alıyorum itirazı olan var mı ?
işlemci tavsiye 2. el işlemci bana bir işlemci söyleyenin 40 gün müridi olurum