Hangi İssye Geçmeliyim?
-
https://www.netspeed.com.tr/vdsl-tarifeler/
https://www.netspeed.com.tr/adsl-tarifeler/
müşteri hizmetleri var aradığında birileri ile konuşabiliyorsun 2 aydır kullanıyorum ve bir çok kişiye önerdim kullanıyor
-
Superonline ile olan birlikteliğimiz an itibariyle sona erdi genel müdürlükten arayıp son tekliflerini yaptılar. Sorun para değil kalite hizmetiniz berbat bulunduğum lokasyonda dedim. Adam mühendis gönderelim apartmana baksınlar dedi, acayip sinirlendim bunlar 7 yıllık modemimi yalvar yakar zorla değiştirmişlerdi iş iptale gelince mühendis bile geliyormuş demek. Dedim yok 50mb kadar net berbat 25 alırsam hepten sinir hastası olurum.
Sabit hat Türk Telekoma geçer geçmez Türknete başvuracağım yalnız süperonline dedi ki süperonline fiber bulunan yerde başka fiber hizmeti alamazsınız türk telekomda fiber gözüküyor adreste bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
darkroques61 bunu yazdı
Superonline ile olan birlikteliğimiz an itibariyle sona erdi genel müdürlükten arayıp son tekliflerini yaptılar. Sorun para değil kalite hizmetiniz berbat bulunduğum lokasyonda dedim. Adam mühendis gönderelim apartmana baksınlar dedi, acayip sinirlendim bunlar 7 yıllık modemimi yalvar yakar zorla değiştirmişlerdi iş iptale gelince mühendis bile geliyormuş demek. Dedim yok 50mb kadar net berbat 25 alırsam hepten sinir hastası olurum.
Sabit hat Türk Telekoma geçer geçmez Türknete başvuracağım yalnız süperonline dedi ki süperonline fiber bulunan yerde başka fiber hizmeti alamazsınız türk telekomda fiber gözüküyor adreste bu konuda bilgisi olan var mı ?
sallamış öyle şey mi olur
süperonline fiber bulunan yerde başka fiber alamazsınız diye
-
darkroques61 bunu yazdı
Hizmeti alamazsın olayı yalan. Turkcell fiberi varsa Kablonet ve Vodafone'danda fiber alabilirsin. Ortak altyapı kullanıyorlar.
Ancak Türknet'ten alamazsın. Türknet sadece eski usül bakır kablodan veriyor interneti. Fiber desteklemiyor.
-
netspeed geç hacı
1 yıl oldu akıyor mübarek akıyorr
-

Sağlayıcı: Limitsiz fiber internet ayda sadece 79,90₺
Ben: Hadi canım. Peki hızı kaç Mbps?
Sağlayıcı: İlk ay 100Mbps.
Ben: Sonraki ay?
Sağlayıcı: Sonraki ayı karıştırma canım. 🙂Reklamda hiçbir yerde yazmıyor. 15 mbps internet için 80 lira istiyorlar. 12 ay da taahhüt.
-
mkyb bunu yazdı

Sağlayıcı: Limitsiz fiber internet ayda sadece 79,90₺
Ben: Hadi canım. Peki hızı kaç Mbps?
Sağlayıcı: İlk ay 100Mbps.
Ben: Sonraki ay?
Sağlayıcı: Sonraki ayı karıştırma canım. 🙂Reklamda hiçbir yerde yazmıyor. 15 mbps internet için 80 lira istiyorlar. 12 ay da taahhüt.
Benim evimde İnternet kopmasın 8 mb 16 mb ama gelsin koptum yada sıkıntı oluşturdumu bunlar tekrar ettim 10 seneyi aşkın superonline aboneliğini iptal ederim abonelik kurumsal birde avantaj mı dezavantajmı onuda bilen anlatabilir.şu an piyasa milleti sevme piyasası denetimsiz Tekel lerin elindeki piyasa 🤨