Hangi Kamyoneti Tawsiye Edersiniz
-
megastar alma
ben bmc l100 kullanıyorum
git transit al ne bmc ne hyundai
istersen pm den fln gel yada msn den anlatayım megazıtarın bokluklarını
megastar a para vereceğine aynı paraya transit al t330 mu ne kafan rahat olur
ha ben konforunu saymazsam ( ki yok) l100 den memnunum 2 ton kasa üstü 2,5 ton kasa içi sardım köpek gibi çekiyo
-
Amele abi prof ya bu olaylarda Bravo Abü:P
-
ozaman fort transit dedik beyler 48 ay taksitle 26 bin ytl ye alıyoz arabayı ::D
-
transit al transit iyidir.
bende olsam transit alırım. Yalnız şeyi düşünüyorum ciddi ciddi protonun pick up modelini. Çok güzel kerata kliması bilem var :)
Bizim tayfaya klima lüküs :)
-
bmc güzeldir inşaatçı babam ordan bilgim var
harbi kamyondur yani
-
1.bmc yuruyen tabuttur traktor gıbıdır
2.hyundai kahır cekmez nazıktır 2 yıl sonra dokulmeye baslar
3.ikisinide satar iken zarar edersin
4.transıt kahır ceker konforludur,bakımlarını duzgun yaparsan uzun yıllar sorunsuz bınersın satarken de zarar etmezsin digerlerinden daha kısa surede satarsın
-
LCFR bunu yazdı:
-----------------------------1.bmc yuruyen tabuttur traktor gıbıdır
2.hyundai kahır cekmez nazıktır 2 yıl sonra dokulmeye baslar
3.ikisinide satar iken zarar edersin
4.transıt kahır ceker konforludur,bakımlarını duzgun yaparsan uzun yıllar sorunsuz bınersın satarken de zarar etmezsin digerlerinden daha kısa surede satarsın
-----------------------------
bende hyundai düşünüyordum.arka tekerler çift dingil diye ve kasa aşağıda olması yük atmayı kolaylaştırması yönünden.taşıdığı tonaj o kadar önemli deiğil benim için.bunu okuyunca aklım karıştı.fordlar biraz kaba değilmi?serilik yakıt performans olarak düşünürsek -
Alırsın ford olursun lord. Şaka bi yana ticari amaçla kullanacaksan ford iyidir. ama görüntü-zevk için istiyosan toyota hilux derim...
-
bmc gaddardır parçası ucuzdur bunlar doğru. ben kendim kullanıyorum.
ayrıca gündeliğe de kullanıyorum chevy nova yı toplatana kadar da kullanacağım.
konfor 0 araçta,çok ses yapar kafa ziker,ama tek iyi noktası 3000 cc 100 hp nissan motoru.
şanzıman desen şanzıman değil.difransiyel desen difransiyel değil.
hyundai naziktir. elinde kalır ağır işlerde satmazsın
ha bmc yi tavla oynarken bile satarsın ama kaça satarsın
en mantıklı çözüm transit
seneye bmc nin borcunu bitirip klimalı bi transit almayı düşünüyorum
-
peki transiti alıyoz nasıldır benzin çok yakarmı bide abs megastarda yok o yüzden transit e kanımız kaynadı