Hangi Kredi Kartlarını Kullanıyorsunuz?
-
Ziraat kk var ama limiti 5k.
Enpara var. İkisinin de sanal kartını kullanıyorum. Bir faydasını görmedim.
-
Hiçbirini.
ve okadar kafam rahatki iyiki kurtuldum hepsinden
-
Akbank iyidir bol bol chip dagitir takip edersen kampanyalari. Agirlikli olarak hepsiburada kullaniyosan onlarin karti var yapikredi veriyo genel olarak 9 taksit yapiyor urunlerde.
kart aidati kalmadi zaten hocam kestiklerinde sikayet yazinca ya iade ediyorlar ya da ayni tutarda puan veriyor her banka.
-
Akbank iyidir bol bol chip dagitir takip edersen kampanyalari. Agirlikli olarak hepsiburada kullaniyosan onlarin karti var yapikredi veriyo genel olarak 9 taksit yapiyor urunlerde.
kart aidati kalmadi zaten hocam kestiklerinde sikayet yazinca ya iade ediyorlar ya da ayni tutarda puan veriyor her banka.
-
tam benlik konu :)
-
Yapı Kredi World, Enpara ve Getirfinans Maximum kullanıyorum. Aralarında en kötüsü enpara. İlk çıktıgı zamanlar cok iyidi ama artık hiçbir manası kalmadı. limitini aşırı düşürdüm, ne olur ne olmaz diye tamamen kapatmadım. Yapı kredi aynı zamanda maaş bankam olduğu için en çok worldü kullanıyorum. NFC ödeme, opet mobil ödeme, worldpuan taksit vs açılarından iyidir. Ama örneğin eğitim ve sağlık harcamalarını getirfinans faizsiz taksit yapıyor (üst limitsiz), worldcardda bu yok.
-
Nitelikli olarak
TEB: Infinite, Signature, Bonus Platinum, Bonus (Troy)
Vakıfbank: Platinum Plus Metal, Platinum Plus, Platinum Plus (Troy), Gold
klasik kartlardan qnb finansbank ve enpara kredi kartları.
ayrıca kripto olarak da Ready kart. (isteyene referans atabilirim)
LynXMaSTeR tarafından 16/Şub/26 11:38 tarihinde düzenlenmiştir -
1 tane kredi kartim var.
Limiti: 25.000 (yirmibesbin) TL
-
yıllardır tek kredi kartım var
mümkün olduğu kadar bu kartı da kullanmamaya çalışıyorum
maksimum aylık 2-3 bin ödeme yapıyorum
tavsiyem kredi kartı kullanmamanızdır
ama düşük faizli İHTİYAÇ KREDİSİ fırsatı yakalarsam affetmem :)
-
tosun bunu yazdı
yıllardır tek kredi kartım var
mümkün olduğu kadar bu kartı da kullanmamaya çalışıyorum
maksimum aylık 2-3 bin ödeme yapıyorum
tavsiyem kredi kartı kullanmamanızdır
ama düşük faizli İHTİYAÇ KREDİSİ fırsatı yakalarsam affetmem :)
hocam dönem borcunun tamamını ödediğin müddetçe kredi kartı çok makul bir seçenek. faizsiz. ustelik puan kazandırıyor.