Hangi Kuru Sıkı Tabancayı Alayım
-
Desert Eagle
çöl kartalı
-
bizim memlekette kuru sıkıyla kendini öldürtmüş adam çok.
dikkat eyleyesin kafan atar korkutayım dersin çekersin kuruyu,
adam g.t korkusuylan çeker gerçeğini vurur alimallah (:
-
Arkadaşlar ucuza sağlam kalitali kurusıkı veya havalı temin edebileceğimiz adresler nereleri web olarak
SeRDaR tarafından 28/Tem/13 01:14 tarihinde düzenlenmiştir
istanbul civarında tanıdıdğı olan vs varsada söylerse sevinirim -
SeRDaR bunu yazdı
Arkadaşlar ucuza sağlam kalitali kurusıkı veya havalı temin edebileceğimiz adresler nereleri web olarak
kuru sıkıyı ne yapacaksın havalı al torun, hatsan, eser, al 5,5mm al en fazla 100 tl ver o civarda piyasası.
vukuat tarafından 28/Tem/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
vukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
kuru sıkıyı ne yapacaksın havalı al torun hatsan safir al 5,5mm al en fazla 100 tl ver o civarda piyasası.
kuru sıkı ucuz da havalı piyasası çok pahalı
SeRDaR tarafından 28/Tem/13 01:17 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıvukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
kuru sıkıyı ne yapacaksın havalı al torun hatsan safir al 5,5mm al en fazla 100 tl ver o civarda piyasası.
kurusıkıyada verecegin para o civarda hem takacaksın beline polis cevirecek başına bela alacaksın ama havalı alırsın dağda bayırda atış yaparsın 5,5mm az değil yani yakın mesafeden adamı bile öldürür.
-

İyi yağlanırsa, çok fena :D
-
vukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıvukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
kurusıkıyada verecegin para o civarda hem takacaksın beline polis cevirecek başına bela alacaksın ama havalı alırsın dağda bayırda atış yaparsın 5,5mm az değil yani yakın mesafeden adamı bile öldürür.
önerin hoca o zaman bana maksimum 250 tl ye kadar büyüyk uzuzn menzilli sağlam sıkıntı çıkartmayacak bir makina ve alınabilecek istanbulda avrupada sağlam yerler veya internet
-
SeRDaR bunu yazdıvukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıvukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
önerin hoca o zaman bana maksimum 250 tl ye kadar büyüyk uzuzn menzilli sağlam sıkıntı çıkartmayacak bir makina ve alınabilecek istanbulda avrupada sağlam yerler veya internet
ben kendime alıyor olsam eser marka alırdım türkiyede havalı tüfegin mucidi eserdir ama şu an piyasadaki bütün havalı tüfekler aynu diyebilirim tabi bu söylediklerim yaylı modeller için geçerli dikkat edecegin husus5,5mm olması namlu uzun olması daha üst modellerde var ama bence ona vereceğin paraya üzüleceksin o yüzden klasik yaylı mesela böyle bir model alıp sonra üzerine güzel bir dürbün alabilirsin https://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4986
-
vukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıvukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıvukuat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ben kendime alıyor olsam eser marka alırdım türkiyede havalı tüfegin mucidi eserdir ama şu an piyasadaki bütün havalı tüfekler aynu diyebilirim tabi bu söylediklerim yaylı modeller için geçerli dikkat edecegin husus5,5mm olması namlu uzun olması daha üst modellerde var ama bence ona vereceğin paraya üzüleceksin o yüzden klasik yaylı mesela böyle bir model alıp sonra üzerine güzel bir dürbün alabilirsin https://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4986
Tüfek daha iyi biliyorum namlusunun uzuznluğuyla atış konusunda daha etkili ve menzili uzuzn oluyor isabet oranı filan daha iyi ama tüfek kullanmak sitemiyorum tabanca düşünüyorum