folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hangi Kuru Sıkı Tabancayı Alayım

Hangi Kuru Sıkı Tabancayı Alayım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Desert Eagle

çöl kartalı 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

bizim memlekette kuru sıkıyla kendini öldürtmüş adam çok.

dikkat eyleyesin kafan atar korkutayım dersin çekersin kuruyu,

adam g.t korkusuylan çeker gerçeğini vurur alimallah (:

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ucuza sağlam kalitali kurusıkı veya havalı temin edebileceğimiz adresler nereleri web olarak

istanbul civarında tanıdıdğı olan vs varsada söylerse sevinirim

SeRDaR tarafından 28/Tem/13 01:14 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Arkadaşlar ucuza sağlam kalitali kurusıkı veya havalı temin edebileceğimiz adresler nereleri web olarak

kuru sıkıyı ne yapacaksın havalı al torun, hatsan, eser, al 5,5mm al en fazla 100 tl ver o civarda piyasası.

vukuat tarafından 28/Tem/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

kuru sıkıyı ne yapacaksın havalı al torun hatsan safir al 5,5mm al en fazla 100 tl ver o civarda piyasası.

kuru sıkı ucuz da havalı piyasası çok pahalı 

SeRDaR tarafından 28/Tem/13 01:17 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

kuru sıkıyı ne yapacaksın havalı al torun hatsan safir al 5,5mm al en fazla 100 tl ver o civarda piyasası.

kurusıkıyada verecegin para o civarda hem takacaksın beline polis cevirecek başına bela alacaksın ama havalı alırsın dağda bayırda atış yaparsın 5,5mm az değil yani yakın mesafeden adamı bile öldürür.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

http://img843.imageshack.us/img843/4279/v0yd.jpg

İyi yağlanırsa, çok fena :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

kurusıkıyada verecegin para o civarda hem takacaksın beline polis cevirecek başına bela alacaksın ama havalı alırsın dağda bayırda atış yaparsın 5,5mm az değil yani yakın mesafeden adamı bile öldürür.

önerin hoca o zaman bana maksimum 250 tl ye kadar büyüyk uzuzn menzilli sağlam sıkıntı çıkartmayacak bir makina ve alınabilecek istanbulda avrupada sağlam yerler veya internet 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

önerin hoca o zaman bana maksimum 250 tl ye kadar büyüyk uzuzn menzilli sağlam sıkıntı çıkartmayacak bir makina ve alınabilecek istanbulda avrupada sağlam yerler veya internet 

ben kendime alıyor olsam eser marka alırdım türkiyede havalı tüfegin mucidi eserdir ama şu an piyasadaki bütün havalı tüfekler aynu diyebilirim tabi bu söylediklerim yaylı modeller için geçerli dikkat edecegin husus5,5mm olması namlu uzun olması daha üst modellerde var ama bence ona vereceğin paraya üzüleceksin o yüzden klasik yaylı mesela böyle bir model alıp sonra üzerine güzel bir dürbün alabilirsin https://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4986

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

ben kendime alıyor olsam eser marka alırdım türkiyede havalı tüfegin mucidi eserdir ama şu an piyasadaki bütün havalı tüfekler aynu diyebilirim tabi bu söylediklerim yaylı modeller için geçerli dikkat edecegin husus5,5mm olması namlu uzun olması daha üst modellerde var ama bence ona vereceğin paraya üzüleceksin o yüzden klasik yaylı mesela böyle bir model alıp sonra üzerine güzel bir dürbün alabilirsin https://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4986

Tüfek daha iyi biliyorum namlusunun uzuznluğuyla atış konusunda daha etkili ve menzili uzuzn oluyor isabet oranı filan daha iyi ama tüfek kullanmak sitemiyorum tabanca düşünüyorum 

Toplam Hit: 6696 Toplam Mesaj: 31