folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hangi Laptopu Almalıyım?

Hangi Laptopu Almalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek

Biraz pahalı ama, Hp Pavilion dv9000t derim, taş gibi laptop, tasarımı da süper.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-12435586.html

http://www.pcworld.com/article/id,131020-c,notebooks/article.html 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turtle_scorpion
    turtle_scorpion's avatar
    Homo

çok önceden olsa toshiba derdım ama bence hp al.. toshibaların ısınma sorunu oluo bıldııgm kadarıyla .. hp lerın bataryaları cabuk bosalıo ama olsun.. ayrıca servıs olarak da cok rahat ...

..::Turtle_Scorpion::..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Toshiba ürünlerinde ısınma sorunu olmaz.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karemre
    karemre's avatar
    Erkek
    acer bilgisayarlar pek hoşuma gitmiyo,,ilk başta asus diyodum ama galiba toshiba alıcam...yorumlarınız için teşekkürler...

[̲̅к@гє๓гє̲̅][̲̅87̲̅]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Acer asyada toshibaya rakip, japonya haric diger asya ulkelerinde toshibadan cok satiyor. Baska bir arkadas Dell mi Toshiba mi demisti tabiiki Dell dedik.

Hp, Toshiba, Asus secimine gelirsek.. oncelikle Toshiba cihazlara bakmani oneririm sonra Asus, Hp dusunmene gerek yok. Asus daha gec isinir bu arada, kullandiklari yuzey malzeme isi uzerine bilincli tasarlanmaktadir.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karemre
    karemre's avatar
    Erkek
    toshiba satellite A100-599...herkese hayırlı uğurlu olsun..:))güzel bilgisayar tavsite ederim taksitli fiyatı da gayet uygun...

[̲̅к@гє๓гє̲̅][̲̅87̲̅]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    karemre bunu yazdı:
    -----------------------------
    bizim bi arkadaşın da hp idi..klavyesine çay döküldü bunlar da kurutma makinasıyla kurutmaya kalkmışlar,,:) bi dalgınlık,,bütün tuşlar erimiş...bu da götürdü garantisinden faydalanalım diye..adamlar tamam dediler,,2 ay boyunca gelmedi bilgisayar sinir ettiler çocuğu 50 defa aradı..en sonunda parasını talep etti verdiği parayı geri verdiler...yani hp de böyle sorun var dedi bana...ve bir çok kişi de asusu tavsiye ediyo..çok kararsızım...
    -----------------------------
    e zaten burdan da belli oluyo hpnin destek olarak daha ii olduğu.eskaza fujitsu-siemens, asus flan olsa kesin yapmaya çalışırlar öle yollarlar para iadesi flan vermezler.senin paranı yollamışlar.benim kuzenime de bi üst modeli yolladılar.
    toshiba yada hp al bence diğerlerine hiç bakma.

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Notebook sahibi ve birçok marka denemiş biri olarak söylüyorum;

Acer alma servisi berbat hatta yok gibi bişiy müşteriyi kesinlikle iplemiyorlar.

Hp alma perfomans sorunları yaşaman kuvvetle muhtemel ben 1 gb. ramla çift çekirdek 2.8. GHz. işlemciyle Vista da randıman alamadım.

Toshiba zamanın popüler markası ben üç marka içinden en iyi bence. Teknik servise ihtiyacım yok diyosanda Acer al paranı çöpe atma ;) 

Benim favorim Sony Va, ve Fujitsu&SIEMENS

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Asus tabii ki .

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
Toplam Hit: 3888 Toplam Mesaj: 22