Hangi Logo Daha İyi?
-
Simdi kartali gormek lazim. nazist kartali mi? yoksa besiktas kartali mi? senin sordugun seyde garip. Logo istiyosan illaki icinde olmali.
-
3 en güzeli 3ü seç :P lol
-
banada birincisi arnavutluk bayrağını anımsattı :|
-
mod arkadaşlar lütfen konuyu ya silin ya bişey yapın. hala 3 diyolar. ne anlatmak istdiğimi bile okumaya üşeniyolar.sıyırcam şimdi
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
3. kesinlikle kenardaki sus olmasa daha guzel bence
-----------------------------harbiden delirttiniz beni 3 zaten kazakistan bayrağı farklılık olsun diye koydum dedikçe 3 diyonuz.

bizde birebir aynisini yap demedik kizarip bozarma :) kanatlari nereye koyayim demissin kullanacagin logonun sekline gore kanatlarin durusunu ayarla 3. resim benzeri daha estetik olur anlaminda fikir verdik + kenarlarinda bise olmamasi daha iyi dedikk anlasabiliyozmu ? -
vala sana bi iki calısma gonderim dedim imageshak calısmadı upload edemedim... gece gece simdi ugrasmayım.. sen eger istersen bi msn at PM den gonderim sana....
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------phoneix bunu yazdı:
herkes 3 demiş hani 3 te kırmızı zeminnnnnn hımm
-----------------------------tutun beni yoksa atacam kndimi balkondan şimdi :)
ee okuma özürlü olmuşuz okumadan dalmışız kardeş kusura bakma ama öle yok kendimi balkondan atacam yok bilmem nedecem dikkat ettiysen açtığın saçma konuyo millet yardımcı olmaya çalışmış bide sitem etme yoksa tutar ben seni camdan aşşağı fırlatırım alıntı yapma benim mesajıma
-
phoneix bunu yazdı:
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------phoneix bunu yazdı:
herkes 3 demiş hani 3 te kırmızı zeminnnnnn hımm
-----------------------------tutun beni yoksa atacam kndimi balkondan şimdi :)
-----------------------------arkadaşlar elimizde
1-kırmızı bir zemin
2-sarı güneş
3- bir adet kartalne yazdığın belli değil a.q balkondan kendini atmassan ben seni tutar camdan aşağı atarım benim mesajıma alıntı yapma.. hakkını sana kim verdiiii
-----------------------------iyi kimse kimsesinin mesajına alıntı yapmasın artık pıhoneks öyle istiyo. kimsenin hakkı yok(!)
-
hajim sinirlendim yaa yani insanlar yardımcı olmaya çalışmış bi hava bir bilmem ne yok atarım yok satarım diyorum ki yap yapamassan ben seni atarımm yalan mı?? burada tek bir kötü yorumum yok sürekli insanlara yardımcı olmaya çalışıyorumm