Hangi Maili Ne İçin Kullanıyorsunuz ??
-
Ben gmailden oldukça memnunum.
değersiz sitelerde > mynet
haber beklediğim ama önemli olmayan yerlerde > hotmail
çok önemli yerlerde ve yazışmalarda > gmailHangi mailden memnunsunuz ??
-
uyduruk software maillistleri için yahoo. diğer önemli herşey için hotmail ve tahribat mail :D gmail de diyebilirz.
-
elminster@tahribat.com ==> karizma olsun diye kullanıyorum
elminster35@gmail.com ==> geyik olsun diye kullanıyorum
-
gidiş-geliş konularında hotmail i daha önde görüyorum.
aynı zamanda spamlar içinde daha kullanışlı hotmail altyapısı.
gmailin daha biraz daha zamanı var sanırım
-
domainlerim için yahoo ve bsdmail
Arkadaş eş dost için msn ve mail oalrak kişisel sitemle entegreli google alt yapısını
sitelere üyelik vb için gmail, ttnet mail ve anadolu.edu.tr nin alt yapısı
Net alemiyle ve tbt müridleriyle irtibat için ise hem msn de mail oalrak " @tahribat.com'lu" google alt yapısıNot: 2 yıldır Hotmailin ezik sistemini kullanmyorum gmailin müthiş sistemi varken
Türklerin açtığı ve genel ücretsiz ve meşakkatsiz dağıttığı hiçbir maili kullanmadım mynet ve ekolay mailim vardır sadece o siteyle ilgili bir şey dikkatimi çektiğimde o sitede bir hesabım olsun diye açmıştım sadece okey olsun şu bu için mail olarak kullanmam -
ilk açıldığı günden beri gmail kullanıyorum yabancı siteliklere üyelik için yahoo messenger için hotmail arkadaşlarımla mailleşirkende hotmaili kullanıyorum
-
günlük ve ciddi işlerim için hotmail.com
gereksiz üyelik siteleri ve depolama için gmail
tehlikeli sitelere üyelik için ayrı bi gmail :D
-
iş için gmail
saga sola üyelik içinde yahoo+mynet
-
asptr.net - hotmail - ok.net
-
bütün saftirik sitelerde hotmail. dakka başı mail gelio çünkü :D diğer sağlam yerlerde gmail kullanıyorum :F
-
Heryerde gmail kullanıyorum onunda orspu olmuş olanı ve olmamaış olanı olarak 2 tane var :| 1 tanede hot açtm orspu 2 :d