Hangi Marka Cüğara Takılıyok
-
Hangisinden başlasam bilmiyorum ki ! :)
Lm winston Malbora Salem 2001 Sigara ilk başladıgım sigarada black onla sevdim... :D -
ben herkesi Türk sigarası içmeye davet ediyorum.. devletimize bi katkımız olsun dimi.. o yüzden 2001 ya da arada anadolu içiyom eğer param çoksa 2000 takılıyom ama paramın çok olduğu henüz görülmedi :D
-
Aboww Kısa lark tan başkasını içmeyın derim başka da bir şey demem Murattı de güzel..
-
Cigaraya Captan Black ile başladım sorna baktım ki ne boğaz ne ciğer kalacak a.q :) Sonradan okulda Winston aldım bayağı hafta sonları gerçek sigaram Camel içerdim.Hafta içi alınca millete dağıtmaktan Camel kalmazdı o yüzden Winston..
Artık okulda bittiğne göre forza camel(cepte fazla belli olmayan versiyonu soft olanı:) Haa birde okuldayken ağzımda Camel cebimde bondla gezmişliğimde vardır.Millete Bond kutusunu gösterince tamam kardşm bırak hiç verme diyorlar a.q :D
Birde Tekel hiç içmedim.Ama Maltepe ile 2001 i deneyeceğim çok rağbet görüyor TBT de a.q :) -
a.q kıcıma don alamıom sıkısıgım diyom adam hangi sigara içiyonuz dıo ama param olsa murattiden başka bişi icmem
-
kısa marlboro kutu camel ya da muratti
-
para olmayınca kuzey ıraq sigarasu pine içiyos boğaz siken türlerden.
para biraz olunca lark
biraz daa olunca muratti
bol olupta göt kalkınca malboro :D -
kısa&uzun 2000 - winston soft (bırakmadan önce :)
-
a.k şu konunun topLadıı hite baq :D
-
her zaman L&M
Toplam Hit: 10195 Toplam Mesaj: 87