Hangi Marka Motosiklet Almalıyim?
-
Yamaha YBR 125
-
honda cbf 150 veya ybr 125 biraz daha para bulman lazım
motor sakat iş tecrübe kazanmadan fazla açılmayın derim
-
ne scooter nede vitessiz ıstemiyorum.alma amacım yürüyerek gidemedigım yerlere gidebilmek.surat yapma amacım yok. Yamaha ybr 125 güzelmis tavsiye edermisiniz?
-
lazussak bunu yazdı:
-----------------------------
ne scooter nede vitessiz ıstemiyorum.alma amacım yürüyerek gidemedigım yerlere gidebilmek.surat yapma amacım yok. Yamaha ybr 125 güzelmis tavsiye edermisiniz?
-----------------------------güzel motor tepe tepe kullanabilirsin
bakınız : google de Kuryeci motoru die aratın ilk karşınıza çıkan seçenek olacaktır
ucuz sağlam kullanışlı
-
2000 bütçe yolda bırakmayacak bir motosiklet için çok az.
bende yamaha ybr 125 var. gayet memnunum. 0 km fiyatı 4200 tl
bunun veya honda'daki muadili cbf 150'nin 2. eline bakabilirsin.
ama en temizi sıfır almaktır.
bu nedenle 3550 tl (plaka hariç)
honda cb125'i alabilirsin. (yeni bir model, tutar mı tutmaz mı satar mı satmaz mı belli değil. devir göstergesi ve ayak marşı yok)
-
mondial mct 250 , 3 senedir kullanıyorum gayet memnunum ama uzun yola çıkılmaz
yamaha virago ya da regalraptor un 250 lik aletlerinden alınabilir , kullananlar son derece memnun , bunlar 2-3 bine alabileceğin en iyi , en tipi düzgün motorlar
-
Benim önerim Yamaha veya Honda olacaktır, ikisinin de bir sürü modelini kullandım, bir honda cbr 600fim bir de yamaha yzf 600 thundercatim oldu.
Yeni başlayacaksan en fazla honda cbr250r, veya daha iyisi yamaha yzf r125 öneririm.. ybr 125 de on numaradır. Tipleri de güzeldir, fiyatlarından pek haberim yok ama. Şahsi fikrimce kesinlikle 250den büyük bir motor alma, en fazla 250lik olsun.
Scooter istemiyorum demişsin ama ben bir daha düşün derim.
Tipi güzel ucuz bir motor alırsan yakın zamanda bir sürü sorun yaşaman olası. İlk motorun olacak bu, tipi şahane olsunu falan bırak, üstünde kazasız kullanmayı öğrenebileceğin sağı solu uğraştırmayacak sağlam bir şey olsun.
edit: ybr125i sormuşsun, gayet iyidir bence.
-
bmw k1600 gt
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------bmw k1600 gt
-----------------------------
Yok goldwing 1800.
En esprili post bu oldu herhalde :))
Honda sorunsuz makine bunu unutma suzuki çok pahalı suzuki al diyeceğim ama onların scooter'ı bile pahalı 2. el honde beat falan al 3-4 ay bin sonra direksiyon tecrüben gaz ayarın falan yerine gelir sonra gel bu konuya yaz, o zaman yine tavsiye açıklarlar önce böyle bir şey yap temkinlisin çünkü gördüm.