Hangi Marka Şampuan Kullanıyorsunuz ?
-
ustura bunu yazdı:
-----------------------------
headandshoulders Kullan Tam Sana Gore
http://www.headandshoulders.com.tr/tr-TR/index.jspx
-----------------------------bu markayı hiç denememiştim arkadaşlar memnun sanırım denemek lazım :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Sleep bunu yazdı:
clear, yağ-kepek vs gibi sorunlara iyi geliyo
-----------------------------Clear men i kesinlikle tavsiye ederim. piyasada birçok şampuan denedim. biri aşırı dalgalandırıyo diğeri süt bebesi gibi yapıyo diğeri elektrik çarpmış gibi yapıyo kepek zaten yapımda var yok saç döker falan
Clear men hızlı stil clear tech 2.0 kullan galiba 3.0 ı da çıktı zaten şampuan olmanın dışında clear tech fomülü işe yarıyor kafada şampuanı 3-4 dakika bekletiyorsun düzenli kullanımda (2 gün 3 günde bir) ne kepek kalıyo ne toz ne yağ ne kuru iplik gibi sana şöyyle söyleyeyim bu şampuanı kullanmaya başladığım andan sonra abartısız saçımı günde 200 sefer parmaklarımla okşuyorum :D alnımdan sokuyorum parmaklarımı enseye kadar tarak gibi parmaklarımla oksuyorum acayip hoşuma gidiyo :D ben hızlı stili kullanıyorum hemende istediğim şekli verebiliyorm. uzun lafın kısası tavsiye ederim ;) kadın şampuanları kullanma erkek içiin olanları kullan erkek saç derisi kadınklarınkinden farklı çünkü.
Bu arada evet zeytin sabunu acayip işe yarıyo ama kokusunu sevmiyorum :| vücüda çok yararlı yalnız onnda kalitelisini almakta fayda var.
-----------------------------eyvallah saol kardeş bi seçim yapıp alıcaz artık :)
-
+Clear
-
-
headandshoulders kullanıyorum diger dandik şampuanların yanında en iyisi bu ama yinede yetmiyor kepegim var ve rahat edemiyorum
clear ı deneyeyim bakalım
-
hiç şampuan kullanmıyorum beyaz hacışakir saf sabun kullanıyorum
-
avon \m/
-
Elidor kullanıyorum ancak, bir şampuan farklı insanlarda farklı etkiler yapabilir, kendi saçına uygun şampuanı bulmalısın..
-
ben şampuanımı buldum.
head and shoulders
yoksa mecbursamclear
-
Hacı Şakir. şaşma