Hangi Meslek Sahibisiniz?
-
mali müşavir adayı.
-
kaldırım mühendisi :-)
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
gercekte cnc işlem merkezi programcısı cad cam uzmanıyım
ama piyasada iyi para veren şirkette parca kontrolcülüğü yapıyorum böyle daha rahat o ayrı
senin izindeyim eml torna çıkışlı cnc program yazamıyorum ama kulanma konusunda tercubem vardır zamanla yazıcam:) -
DJ_Alper bunu yazdı:
ellife bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar programcisi - smdide istatik okuyorum bakalim sonunda ne olucam :D
-----------------------------açık öğretimse bi bok olamazsın :D
-----------------------------tabiki acik ogretim diil :D ben okula gitmeden okuyamam oturdugum yerden :D
-
Serbest meslek erbabı...
-
işsiz bir gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisiyim bende..
-
elektronik teknikeri, bilgisayar teknik servis elemanıyım :) bende meslek çok. marangozluk bile yaptım :D ama en keyifli meslek, baba olmak :)
-
modern amele
-
keokihamni bunu yazdı:
işsiz bir gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisiyim bende..
-----------------------------işsizliğinizin nedenini sorabilir miyim acaba. bir de çalışmak istediğiniz gemi pozisyonunu.
arkadaşlar ben işletme mezunuyum epeydir bu siteye takılırım. nesil değişiyor onu görüyorum bu yüzden aynı soru yine karşımıza çıkabiliyor meraklı turşucular sizi.
elektronik ve bilgisayar donanım işleri tamircilik kabin otomasyon işleri ile uğraştım sektör değiştiriyorum rene gibi 335. ksd askerlik yaptım geleli 3 ay oldu göt büyütüyorum. 10 yıldır çalışıyorum yeter anskim. MOLA MOLA!!
çevremde çok iyi para kazanan adamlar var gemici pilot bilgisayar mühendisi elektrik elektronik mühendisleri. para ticarette ama ülkede çok vasıflı insan yok mesleği bir kenara bırakırsak olay sadece okumak değil çünkü üniversiteler anca temel eğitim veriyor ama top 5 üni derseniz onların kulvarı 2 ışık yılı ötede ayrıca çevre de en büyük faktör. eğer piyasada kendiniz için bir fırsat yakalayabilirseniz sizlere iş kapısı hep açık işçi olusanız yerinizde sayarsınız.
-
öğrenci inşaat