Hangi Modemi Alayım ???
-
linksys ve usrobotix derim emme ve lakin telekom veriyorsa bu seçeneklerden zyxel. ayrıca bir modem kurmak neden bu kadar abartılıyor? sadece usb modemlerde driver tanıtmak en fazla 10 dk sürüyor normal eth. modemlerde de 5 dk'ı geçmiyor. pratikleşememişsiniz siz :P
-
valla modem kurulumu benim için sorun değil.. haftada 7-8 modem kurulumu yapıyorum :D artık telefondan yaptırıyrum adamlara.. ezberledim her yerini... pikatel kurulumu maksiumum 2 dk. zyxel taş çatlasın 3dk. :D:D önemli olan kurulum değil stabil çalışması...
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
valla modem kurulumu benim için sorun değil.. haftada 7-8 modem kurulumu yapıyorum :D artık telefondan yaptırıyrum adamlara.. ezberledim her yerini... pikatel kurulumu maksiumum 2 dk. zyxel taş çatlasın 3dk. :D:D önemli olan kurulum değil stabil çalışması...
-----------------------------
Evet çok doğru bir tespit.+ Modemin önemli olan tarafı ısınmaması. İçerisinde fan olan bir modem tercih etmek.
+ Yazılım konusunda olayı aşmış bir marka tercih etmek.
+ Yazılımını anlayabileceğiniz bir marka tercih etmek.
-
-
zyxel i tavsiye ederim.Daha önce bir kaç farklı modemini kullandım ve çok hoş.
normal olarak benim için sıralama, us robotic, zoom sonra da zyxel gelir
-
hoca valla modem için ekstra para verecek olsaydım gider direk zoom alırdım... gözüm kapalı alırım çünkü çok sağlam bi modem firewall ı falanda çok sağlam... zyxel bedava veriyor.. o yüzden böyle birşey sorma gereği duydum ;)
-
zyxel ama nasıl kullanacağına da bağlı kablo mu takcan yoksa kablosuz mu
benimki zyxel kablo ile kullanyom tavsiye ederim ama kablosuz kullanmmadım kablosuz kullancaksan araştır
-
Hoja KessinLikLe Zoom ;)
-
ulan modem şifrelerinizi deiştirin heklerler :D :D
-
d-link...
2 seneye yakındır kullanıyorum, 30luk karı gibi, taş gibi, sorun çıkartmaz, yolda bırakmaz, su kaynatmaz.