Hangi Murid Gonderdi Bunu Hahahahaha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    hassiktirsin ordan!
    bana yollayın şu maili ben de 16 ,02,2006 tarihine kadar kimseye yollamam bakalım nolcak

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SQueaL
    SQueaL's avatar
    Erkek
    bunu gonderen dangalağın teki ne muridi Muahhaha ulan akşam akşam guldurdunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    muahahahah aga bu ne saçmalık yaf     benim bi arkadaş da korkudan   banada göndermiş mail  muahahaha

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek

Aksam aksam hic gulecegim yokdu:) Maili alipda arkadaslarina gonderen herifin isme bak Kamil a.q:D

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DamodarTorment
    DamodarTorment's avatar
    Erkek
    Ya kardeş bu kadar salakça bir şeyi bir murid yazmış olabilirmi allah aşkına yaa. hadi onu geçtim bu salağa inanacak kadar ultra salak biri varmıdır acaba ???

Güvende olduğunuza emin misiniz?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    mazauhzuahzahuzz bune lam bole bunla kimi kandırmyaı hesaplıyo nihahaa bide demis bak ciddiyim bak şaka yapmıyorum mazuhauhzhuaz veletin biri yapmıstır muridlerden oldugunu sanmıyorum

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    allahtan altında 99 kişiye yollamazsanız maillerinizden sizi elektrik carpar yazmamış

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    kamil insan olgun insan demektir ama ismiyle pek uyşmuyor.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnL
    AnL's avatar
    Erkek

DamodarTorment bunu yazdı:

Ya kardeş bu kadar salakça bir şeyi bir murid yazmış olabilirmi allah aşkına yaa. hadi onu geçtim bu salağa inanacak kadar ultra salak biri varmıdır acaba ???

war abi ben siteye yazmıstım ama silinmiş bana gelmeden 25 kişi atımıyom harbi harbi 25 kişi birbirine yollmıs...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Erkek
    semih89 bunu yazdı:

hassiktirsin ordan!
    bana yollayın şu maili ben de 16 ,02,2006 tarihine kadar kimseye yollamam bakalım nolcak

hoja bende istiyorum valla bende saklacam bakarsın benim makinada çöker   euhheuhehuheue
Toplam Hit: 2107 Toplam Mesaj: 14