Hangi Murid Gonderdi Bunu Hahahahaha
-
-
hassiktirsin ordan!
bana yollayın şu maili ben de 16 ,02,2006 tarihine kadar kimseye yollamam bakalım nolcak -
bunu gonderen dangalağın teki ne muridi Muahhaha ulan akşam akşam guldurdunuz
-
muahahahah aga bu ne saçmalık yaf benim bi arkadaş da korkudan banada göndermiş mail muahahaha
-
Aksam aksam hic gulecegim yokdu:) Maili alipda arkadaslarina gonderen herifin isme bak Kamil a.q:D
-
Ya kardeş bu kadar salakça bir şeyi bir murid yazmış olabilirmi allah aşkına yaa. hadi onu geçtim bu salağa inanacak kadar ultra salak biri varmıdır acaba ???
-
mazauhzuahzahuzz bune lam bole bunla kimi kandırmyaı hesaplıyo nihahaa bide demis bak ciddiyim bak şaka yapmıyorum mazuhauhzhuaz veletin biri yapmıstır muridlerden oldugunu sanmıyorum
-
allahtan altında 99 kişiye yollamazsanız maillerinizden sizi elektrik carpar yazmamış
-
kamil insan olgun insan demektir ama ismiyle pek uyşmuyor.
-
DamodarTorment bunu yazdı:
Ya kardeş bu kadar salakça bir şeyi bir murid yazmış olabilirmi allah aşkına yaa. hadi onu geçtim bu salağa inanacak kadar ultra salak biri varmıdır acaba ???
war abi ben siteye yazmıstım ama silinmiş bana gelmeden 25 kişi atımıyom harbi harbi 25 kişi birbirine yollmıs... -
semih89 bunu yazdı:
hassiktirsin ordan!
bana yollayın şu maili ben de 16 ,02,2006 tarihine kadar kimseye yollamam bakalım nolcak
hoja bende istiyorum valla bende saklacam bakarsın benim makinada çöker euhheuhehuheue
Toplam Hit: 2107 Toplam Mesaj: 14