Hangi Ram İ Tavsiye Edersiniz? İkilemde Kaldım
-
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=47&Productid=bd72965
veya
http://www.hepsiburada.com/kingston-2gb-800mhz-ddr2-cl6-memory-kvr800d2n62g/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72719
biri 1024 biri 2048 ama 1gb olanın mhz ı fazla donanımdan pek anlamıyorum da :) az yardım ederseniz en fazla 60 YTL civarı olması lazım
-
abi ben 20 liradan 2 tane aldım kingston 1 gb bilgisayar kasıyo. sen mhzi yüksek olandan al bence.
-
overclok herneyse 1gb olanda o özelliğide varmış :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
overclok herneyse 1gb olanda o özelliğide varmış :)
-----------------------------
OVerclock senin ram'in performansını maximum dereceye getirmek demektir.Ama onun için fanlarının yeterli olması lazım.Yoksa Ram yanar gider.
Edit: Bütün özellikleri yazmamışlar mesela ön bellek ne kadar ? L1 mi L2 mi diye.
Bide şöle bir durum var bak buna dikkat et.Mesela İşlemcinin fsb hızı atıyorum 3.00 Ghz ise Ram'in fsb hızı 2.50 Ghz ise sistem 2.50 ghz hızında gider.
Donanımlarda öle bir durum var. Dikkat ettiysen eksi özelliklerini yazmamışlar birbirlerinin.Bende cok anlamam donanımdan ama bunları göz önünde bulundur.
-
OCZ TITANIUM 1GB 1066MHz INTEL OPTIMIZED DDR2 BELLEK
bunu sipariş ettim yanarsa yansın ömür boyu garantisi var a.q ;) benim pcdeki şuandaki 1024 ramdan daha kötü olmaz hiç biri :)
intelle tam uyumluymuş benim işlemcide intel
-
alperim alacagından ramden :) 3 tane var makınamda bıtanede 800 mhz var .. + msi overclok var xp x64 kullanıyorum :) performansı orada gosterıyor sanal makına kullandıgım ıcın :) sorun yaşatmıyor normal bir bilgisayar kullanıcı ısenız .. 2 den fazlasına gerek yok. hatta 1 de yeter
alper knigston 2 gb 800 mhz lik alma :) anakartın desteklıyosa ocz al ..birde ocz ramlere :) fana falan gerek yok. üzerinde kendi kiti mevcut .. ) alper birde anakart ıle ıslemcı desteklıyorsa :D birde overclock cakarız .) -
mhz si yüksek olanı al hızlı olur
-
hocam su anda kullandıgım ram kingston 2gb (2x1) dual kit 1066 mhz gayet memnunum ama ocz reaper lar hem aklımda kalmıştır koskoca izmir de bulamadım ocz reaper ram hep sipariş üzerine getiriyorlar sana bunları öneririm
ocz reaper
kingston hyperx
ocz titanium
ama 1066 mhzden aşagıya olmasın
-
Bugun kingston ddr2 533 mhz lik bi ram aldım ötekinin yanına.2Gb ram oldu.Rüzgar gibi çalışıyo makina.Oyunlar yağ gibi çalışıyo.Desktopun kaos ise sadeleştir bi klasörün içine yardır kısayollarını.Masaüstü resmide kullanma.
-
şu durumda mhz'i yüksek olan senin işine daha çok yarar...
-
Yazını okumadan ve linklerine bakmadan Twinmos diyorum.