folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Renkli Lazer Yazıcı

Hangi Renkli Lazer Yazıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Millet Selam,

Yaklaşık 1000 sayfa renkli cıktı alacam, copy centera gittiğimde 500 600 tl civarına patladı :)

Siyah beyaz alacak olsam o da en az 70 80 liraya patlıyor ve devamı gelecek.

Bende evdeki samsun 1710p yi kardeşime bırakıp yeni bi renkli lazer alayım dedim.

Ama cok fonksiyonlumu alayım, sadece renkli lazer mi alayım karar veremedim.

Renkli lazer üzerinde şu iyi gibi : http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-clp-365-renkli-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd301629&categoryId=6

Onun haricinde cok fonksiyonlu renkli lazerdede bu iyi gibi : http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-clx-3305fn-faks-fotokopi-tarayici-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd301249&categoryId=6

Ama dediğim gibi kararsız kaldım, en önemlisi evde toner alsam kendim doldurabilir miyim? Tonerini kilo ile alabilir miyim? Bir kilo toner ne kadar gider?

Yada bu dolmuyorsa hangi ürünü alayım.

Bunlarda chip var mıdır? hangisinde yoktur?

Satanlar alanlar bi yardımcı olsa ne güzel olur :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsDayGoesBy
    AsDayGoesBy's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Çalıştığım firmada, son 3 yılda printer tercihlerinde Samsung modellerine ağırlık verdiğim için çok pişman oldum.
    Uzun vadede çok sorun çıkartıyorlar. Hp veya Xerox ürünlerine de bakın derim.

Maliyet önemli ise kolay dolum kartuşlarına sahip yazıcılara da bakabilirsiniz.
    Şu anda kullandığım Brother MFC-5890CN ürününü önerebilirim.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Lazerli yazıcı hız olarak iyi ama dolum ve ilk alımda püskürtmeli yazıcılara göre pahalı, yukarıdaki arkadaşında dediği gibi, bitmeyen kartuşlu bi yazıcı al üstat seni ihya eder,takribende 300 lirayı aşmaz bile vereceğin para,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

3-4 aydır dolan kartuşlu epson  yazıcı kullanıyorum, üzerinde gelen orjinal kartuşlardan pek bi farkı olmuyor.. mürekkepli düşünürsen resetli dolan kartuş öneririm.. doldur doldur kullan.

lazer de brother sorunsuz dolduruluyordu ama şimdi durum nedir bilmiyorum, bi de dolan toner vardı..

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

abi gösterdiğin 2 ürün çipli.

evde dolumunu yaparsın ama bilgin var mı ? artı maske kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.

canon i-sense / Canon LBP7010c

hp p1102 serilerine bi baksan iyidir.

şurdaki markalara bi bakmanda fayda var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hocam uzun vadede önce canon, alternatif olarak hp markalara bakmanı öneririm.. en son hp marka tarayıcı+fotokopi+faks özellikli yazıcı 8 yıl kullandım geçen sene emekliğe ayırdım :) şuanda son 1 senedir aşağıdaki yazıcıyı kullanıyorum hocam.. toner doldurmaya gelince tabiki doldurma araç ve gereçlerini alırsan kendiniz doldurabilirsiniz biraz nazik gerektiren zahmetli bir işdir. çünkü bazen drum parçası ve çip bozulabiliyor.. drum parçasının bozulduğunu anlamak içinde herhangi bir çıktı aldığınızda kenarlarında ince çizgiler oluşur o çizgiler çıkarsa drum parçası bozulmuş demektir.. o parçanın fiyatıda biraz tuzludur yaklaşık 35-40 TL.den aşağı yoktur :) toner dolum fiyatları ise şehirlere göre değişir hocam en az 20 TL den aşağı yoktur.

http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Printers/Laser/i-SENSYS_LBP3460/

bu yazıcı siyah beyazdır gayet memnunum hocam.. mesela 50 sayfalık yazıyı kağıdı elle ters çevirmeden direkt yazdır derken özelliklerinde arkalı önlü yazdırabiliyorsun, bazen kitap şeklinde yazdırabiliyorsun yani 4 sayfayı arkalı-önlü 1 kağıda sığdırıyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

abi gösterdiğin 2 ürün çipli.

evde dolumunu yaparsın ama bilgin var mı ? artı maske kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.

canon i-sense / Canon LBP7010c

hp p1102 serilerine bi baksan iyidir.

şurdaki markalara bi bakmanda fayda var.

CANON LBP7010C de tek drum var iken LBP7018C de her kartuşda ayrı drum var..

http://www.vatanbilgisayar.com/lazer-yazici/products.aspx?L2=PRNLAS&k3=Renkli&br=CANON

Bir de piyasada iyi bir fiyat araştırması yapmanızı tavsiye ederim..

Bazen firmadan firmaya fiyatlar çok oynaklık gösterebiliyor..

http://www.mormani.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A10%2Csxbia%3A40%2Csxao%3A|;1276093909-512&sxsiti=fi-az&sxpg=1

Ben 1 - 2 ay önce CANON LBP7018C aldım.. Çok fazla kullanmadım..  En fazla 20 sayfa çıktı almışımdır.. Hala demo tonerini kullanıyorum..

http://www.mormani.com/urun/daf604c893ba3ddcaa2200234044cd5f/CANON-i-Sensys-LBP7018C-Renkli-Lazer-Yazici-%28Siyah%29

SerYolcu tarafından 09/Mar/13 22:57 tarihinde düzenlenmiştir

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ulan cok kararsızım ya :|

all in one lar içinde uygun ve güzel olan samsung. oda chipliymiş.

hp yada canona bakacaz mecburen.

7018i bi inceleyim.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Brother dan da genelde sorun ciktigini duymadim ama fiyati biraz farklidir tabi.

Dikkate alinmasini tavsiye derim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Ulan cok kararsızım ya :|

all in one lar içinde uygun ve güzel olan samsung. oda chipliymiş.

hp yada canona bakacaz mecburen.

7018i bi inceleyim.

abi begendıgın markanın bana modelini pm le toptancı da çalışan arkadaş var  birde ordan fiyat alalım senin için 

Toplam Hit: 7424 Toplam Mesaj: 25