folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Hangi Sağlayıcıdan Hangi İnternet Paketini Almalıyım

Hangi Sağlayıcıdan Hangi İnternet Paketini Almalıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

hoca superonline bağlat . 20mbit 49 lira . ilk 3 ay 10 lira ödüyorsun. her türlü desteği sağlıyorlar. ev telefonunuda taşımanı tavsiye ederim ayda telefon içinde ilk 3 ay toplam 900 dakika bedava bu da aylık 5 saat bedava konuşma süresine denk geliyor . 3 ayın sonunda bir pakete geçersen ayda 8 liraya 300 dakika her yone kullanıyorsun ve telsiz telefon hediye ediyorlar. internet kurulum ve modem ücretsiz. 2700kb falan görüyorum downloadda . sürekli arayıp sıkıntı var mı soruyorlar kapıya falan gelip de soruyorlar. 

edit : telefon kullanacak yok demişsin görmedim ben onu. superonline da telefon zorunluluğu da yok. çekilen hattın ev telefonuyla bi alaksı yok istersen kullanmayabilirsin yani. onun için her ay boşu boşuna 20 lira hiç kullanmadan vergileri ödemek zorunda değilsin . 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

WitchKing bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca superonline bağlat . 20mbit 49 lira . ilk 3 ay 10 lira ödüyorsun. her türlü desteği sağlıyorlar. ev telefonunuda taşımanı tavsiye ederim ayda telefon içinde ilk 3 ay toplam 900 dakika bedava bu da aylık 5 saat bedava konuşma süresine denk geliyor . 3 ayın sonunda bir pakete geçersen ayda 8 liraya 300 dakika her yone kullanıyorsun ve telsiz telefon hediye ediyorlar. internet kurulum ve modem ücretsiz. 2700kb falan görüyorum downloadda . sürekli arayıp sıkıntı var mı soruyorlar kapıya falan gelip de soruyorlar. 

edit : telefon kullanacak yok demişsin görmedim ben onu. superonline da telefon zorunluluğu da yok. çekilen hattın ev telefonuyla bi alaksı yok istersen kullanmayabilirsin yani. onun için her ay boşu boşuna 20 lira hiç kullanmadan vergileri ödemek zorunda değilsin . 

http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/adsl_fiber_internet_paketi.aspx

söylediğin bu galiba hocam ayda 49 tlye 20 mb internet+modem+kurulum ücreti çok uygun duruyor baka ödenen birşey varmı bunlar dışında?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

alibaba bunu yazdı:

WitchKing bunu yazdı:

http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/adsl_fiber_internet_paketi.aspx

söylediğin bu galiba hocam ayda 49 tlye 20 mb internet+modem+kurulum ücreti çok uygun duruyor baka ödenen birşey varmı bunlar dışında?

hiç bişey yok hocam orda yazanın haricinde. adamlar iyi kurmuş sistemi ttnet kapattırmak için para stedi onu da superonline ödedi sen düşün :)

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 2376 Toplam Mesaj: 14