Hangi Soydan Sınız?
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------Opter bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------Zamanında annemin dayısı söyledi .Zaten yazılanlara bakılırsa Anne tarafım tamamen kipçak tanımlarına uygun Geneli uzun boylu ama hepsi saf sarışın ve mavi gözlü .
-----------------------------Annenin dayısı? Dicek bir şey yok o zaman
-----------------------------Aga sen ne diyosun ne ayaksın bi söyle hele ?
-----------------------------Ne ayak olucam aga. Annenin daysı kim Allah aşkına. Bizimkilere göre de karamanoğullarındanız ama ne bir resmiyet, ne bir döküman. Annenin dayısı mıdır burada karar merciği. Kıpçak türklerindeniz demek bu kadar kolay olmamalı, çok soylu bir aile olmadıkça "biz aslında şuralıyız, biz aslında burdanız" laflarına inanmıyorum. Budur
-----------------------------Napayım ben şimdi sana dns sonucumu getireyim inanmıyorsan koy götüne
-
Sarı keçili yörükler
-
Abazayız bizde . İlk görüşte değişik gelebilir ama halk arasında kullanılan yanlış söylendiğinden yani :)
-
oh yeah bende Kipçaklar lardanım babam söylemişti annemler ise arap mış ama aileden esmer yok .d bu arada türk olup olmadıgınız anlamak icin ensenizin üstünde bi cıkıntı olması lazım ama bende yok diye üzülmeyin cünkü bütün herkezinki birbirine karışmış türkiye bir ulus devlettir yani herkes otomatikman türk oluyor kürt laz cerkez fln yalan dolan o yüzden Saygılar.
-
havsala ile ölçün bulun hangi ırktan soydan sınız :)
Arkadaş annemin dayısı demişte soy babadan gelir annenin dayısı ana tarafı olduğundan onların soyu seni pek ilgilendirmiyor baba tarafından dedenin dedesi ne diyor onu öğren dostum soyunu öğrenemessin de kökenini kaba taslak bulursun