Hangi Su Markasını Tercih Ediyorsunuz?
-
Eskisehir'de kalabak su iciyoruz.
Ictiklerim arasinda damla su en dandik su bence. Bundan onceki adi da turkuaz suydu sanirim. Uzerinde aritilmis musluk suyu mu ne yaziyordu.
-
Nestle,Erikli ve Şimdilerde Pek Bulunmayan Aquafina Tercihimdir .
-
Erikli içiyorum
-
yanılmıyorsam saka geçen sene ödül almıştı ph ı baya iyidi 8 felandı sanırım .
-
Abant içiyorum ben, tercihten değil de o var işte. Zaten ayırt edemem suyu.
Renk-koku-tat-bulanıklık: uygun
klorür-mangan-demir-alüminyum-amonyum-koliform-koloni:0
sodyum: 0.66 mg/L , sülfat: 0.8 mg/L
pH: 7.2
-
diyarbakırda bizim yurdun etrafındaki bakkal çakkal munzur satıyo nimettir küfür etmiyim ama nasıl su arkadaş ya..
erikli içince ilaç içmiş oluyorum şifa gibi geliyo :)
-
Arkadaşlar sağlık bakanlığı suları analiz ettirdi biliyorsunuz ve içilmesi uygun 12 su çıktı. 2 tanesi doğal mineralli su, 1 tanesi işlenmiş su ve 9 tanesi kaynak suyu. Örneğin Eskişehir'deki Kalabak suyu Türkiye'nin en iyi 2. doğal kaynak suyu iken ; Türkiye'de en çok satan Erikli 169 su arasında ancak 160. olmuştur.
İşte suyun puanlarına göre yapılan tam liste (su alırken dikkat edin);
edit : kimyasal, biyolojik ve radyoaktif kirlilik açısından incelenmişler
Ayro tarafından 17/Mar/14 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Ülke çapında erikli iyidir .Bölgeselde(yerelde olabilir) salihli frida her türlü üker, fridayı Manisa'da manisa kebapçısında içmiştim 10 numara 5 yıldız :)
Evde ihlasın su arıtmasını kullanıyoruz hepsinden güzel tavsiye...
piiiranha9242 tarafından 17/Mar/14 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Eskişehirde kalabak su içmiştim.Önceden sevdiğim su erikliydi şimdiyse kalabak.Deneyin.Farkı göreceksiniz.d
-
Ayro bunu yazdı
Arkadaşlar sağlık bakanlığı suları analiz ettirdi biliyorsunuz ve içilmesi uygun 12 su çıktı. 2 tanesi doğal mineralli su, 1 tanesi işlenmiş su ve 9 tanesi kaynak suyu. Örneğin Eskişehir'deki Kalabak suyu Türkiye'nin en iyi 2. doğal kaynak suyu iken ; Türkiye'de en çok satan Erikli 169 su arasında ancak 160. olmuştur.
İşte suyun puanlarına göre yapılan tam liste (su alırken dikkat edin);
edit : kimyasal, biyolojik ve radyoaktif kirlilik açısından incelenmişler
su alırken dikkat edelim de o saydığın 12 tanesini hiçbir yerde görmedim çevremde.
netten mi sipariş verelim :D
bir de nerden bulduysan direk link verebilir misin bi türlü ulaşamadım kaynağa