Hangi Tarayıcıyı Kullanacağıma Karar Veremedim
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------kullan birini işte hepsi aynı ben mozillaya alıştım..
böyle konular iyi hit alır..sende işini biliyore :)
-----------------------------
hocam bobilerde misin :) eğer öyleysen haberleşelim destek olalım birbirimize..
-
Opera kullan o olmazsa firefox kullan (eklentileri güzel yoksa direk opera kullan diyicem)
-
kesinlikle firefox. İe yi acil ihtiyaçlar haricinde direkt kullanmayalı 1 sene oluyor.Firefox u bir kere kullanmaya alışanın bir daha bırakabileceğini sanmıyorum?
-
Hiçbiri babamın uşağı değil,övecek değilim.Ancak benim eski dizüstünde kasmadan çalışan,10 sekme açsam dahi,bir tek Opera var.Tek sorun,hotmail'i görüntülerken sorun çıkartıyor,nedenini bilmiyorum.
-
firefoxun bazı sitelerde durduk yere kapanması beni hsta ediyor.Birde bunu linuxta çok daha fazla yapıyor.Arkadaş senin felsefen açık kaynak dğeil mi ?? Daha kendi kulvarında berbatsın.
Chrome, chrome, chrome
-
Hocalar demokrasilerde çare tükenmez adam yapmış firefox ultimate optimizer kullan rahat et :D
Ahanda link
http://firefox-ultimate-optimizer.en.softonic.com/
-
şimdi şöle birşey var insan neden tarayıcı değiştirir ?
1 hız
2 az istem istemesi
3 eklenti desteği
4 görünüm
5 kişisel nedenler
-------
internet ex in çok dandik oldunu sölemeye gerek yok onu direk geçiyoruz ne hızlı ne az sistem yiyo eleneti = 0 puan
2 firefox zamanında çok kullandım şimdi de arada giriyorum tek güzel yanı eklenti desteği yani hız olarak ie den biraz daha hızlı = 4puan
3 Safari , güzel bi tarayıcı ancak bazen saftadaki bi resmi yüklemesi için çok bekleyebilirsiniz normalde firefox dan hızlıdır göze hitap ediyor = 5puan
4 Opera(4ever) opera firefox dan her türlü eklenti desteği haricinde üstündür istediniz kadar teması widget desteği hızı az ram yemesi
firefox u açtınız da (firefox.exe) beklemeniz lazım ooohoo firefox açılıcak = 9 puan
söle diyim 1 firefox açilana kadar 10tane chrome 4tane opera açabiliorm bi internet explore de açılır belki xD yani opera eklenti dışında en iyi tarayıcı
5 Chrome her ne kadar hızlı olsada , göze hitap etsede , aşırı hızlı olsada xD eklenti desteği + facebook uygulamaları gibi etkileşimli şeyler de hata vermesi
ve durduk yerde bile bazen fıttırması sadece yeni ve aceleye getirilidiği için böyle ilerde bu sorunlarını çözerse sanırım diğerlerinin tahtını alıcaktır =6puan
evet varmı başka bir isteğin ? şuan opera chrome firefox beraber kullanıyorum chrome u faacebook girmedim sürece sorun çıkartmıo operada her zaman
elimin altında
-
IE dışında Netscape bile kullansan iidir... Ben aslen Operyı tercih ederim ama OSX ortamında türkçe arayüzü yok o zaman da Firefox şindi de chrome'u indirdim hızı fena güzel
-
firefox tıkladıktan yarım saat sonra açılıyor eklentileri olmasa bir dakka pcde tutmam tutarım diyeni de çıkmaz Opera en kral
-
firefoxun tek güzel yanı eklenti desteği diyorsunuz ondan sonra opera daha iyi diyosunuz
ufak bi arama ile firefoxun performansını nasıl yükselteceiği gösteren 1000 den fazla dokuman bulucagınızı biliyorsunuz
operada olan herseyi max 250 kb eklenti ile firefoxada kuracagını biliyorsunuz
ramin yüksekse firefoxtan şaşma derim