folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hangi Tarayıcıyı Kullanacağıma Karar Veremedim

Hangi Tarayıcıyı Kullanacağıma Karar Veremedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    sivil_padisah bunu yazdı:
    -----------------------------

kullan birini işte hepsi aynı ben mozillaya alıştım..

böyle konular iyi hit alır..sende işini biliyore :)

-----------------------------

hocam bobilerde misin :) eğer öyleysen haberleşelim destek olalım birbirimize..

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Opera kullan o olmazsa firefox kullan (eklentileri güzel yoksa direk opera kullan diyicem)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    kesinlikle firefox. İe yi acil ihtiyaçlar haricinde direkt kullanmayalı 1 sene oluyor.Firefox u bir kere kullanmaya alışanın bir daha bırakabileceğini sanmıyorum?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Hiçbiri babamın uşağı değil,övecek değilim.Ancak benim eski dizüstünde kasmadan çalışan,10 sekme açsam dahi,bir tek Opera var.Tek sorun,hotmail'i görüntülerken sorun çıkartıyor,nedenini bilmiyorum.

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

firefoxun bazı sitelerde durduk yere kapanması beni hsta ediyor.Birde bunu linuxta çok daha fazla yapıyor.Arkadaş senin felsefen açık kaynak dğeil mi ?? Daha kendi kulvarında berbatsın.

Chrome, chrome, chrome

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Hocalar demokrasilerde çare tükenmez adam yapmış firefox ultimate optimizer kullan rahat et :D

Ahanda link

http://firefox-ultimate-optimizer.en.softonic.com/

Tren odun seçmez hacı abi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şimdi şöle birşey var insan neden tarayıcı değiştirir ? 

1 hız

2 az istem istemesi

3 eklenti desteği

4 görünüm

5 kişisel nedenler

-------

internet ex in çok dandik oldunu sölemeye gerek yok onu direk geçiyoruz ne hızlı ne az sistem yiyo eleneti = 0 puan

2 firefox zamanında çok kullandım şimdi de arada giriyorum tek güzel yanı eklenti desteği yani  hız olarak ie den biraz daha hızlı = 4puan

3 Safari , güzel bi tarayıcı ancak bazen saftadaki bi resmi yüklemesi için çok bekleyebilirsiniz normalde firefox dan hızlıdır göze hitap ediyor = 5puan

4 Opera(4ever) opera firefox dan her türlü eklenti desteği haricinde üstündür istediniz kadar teması widget desteği hızı az ram  yemesi

firefox u açtınız da (firefox.exe) beklemeniz lazım ooohoo firefox açılıcak                                                                                             = 9 puan

söle diyim 1 firefox açilana kadar 10tane chrome 4tane opera açabiliorm bi internet explore de açılır belki xD  yani opera eklenti dışında en iyi tarayıcı

5 Chrome her ne kadar hızlı olsada , göze hitap etsede , aşırı hızlı olsada xD eklenti desteği + facebook uygulamaları gibi etkileşimli şeyler de hata vermesi

ve durduk yerde bile bazen fıttırması  sadece yeni ve aceleye getirilidiği için böyle ilerde bu sorunlarını çözerse sanırım diğerlerinin tahtını alıcaktır  =6puan 

evet varmı başka bir isteğin ? şuan opera chrome firefox beraber kullanıyorum chrome u faacebook girmedim sürece sorun çıkartmıo operada her zaman

elimin altında  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    IE dışında Netscape bile kullansan iidir... Ben aslen Operyı tercih ederim ama OSX ortamında türkçe arayüzü yok o zaman da Firefox  şindi de chrome'u indirdim hızı fena güzel 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

firefox tıkladıktan yarım saat sonra açılıyor eklentileri olmasa bir dakka pcde tutmam tutarım diyeni de çıkmaz Opera en kral

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

firefoxun tek güzel yanı eklenti desteği diyorsunuz ondan sonra opera daha iyi diyosunuz

ufak bi arama ile firefoxun performansını nasıl yükselteceiği gösteren 1000 den fazla dokuman bulucagınızı biliyorsunuz

operada olan herseyi max 250 kb eklenti ile firefoxada kuracagını biliyorsunuz

ramin yüksekse firefoxtan şaşma derim 

Toplam Hit: 6440 Toplam Mesaj: 42