Hangi Turkcell Hazırkart Tarifesi?
-
yılda 1 kez 10-15 gn turkcell lazım oluyor hattım kapanmış tekrar aktif ettirdim şimdi hangi turkcell hazır kart tarifesi iyi?
interneti bol olacak? ucuz olacak turkcell olacak :D vodafone nun fırsat tarifeleri gibi gizli tarifeleri varmı?
-
Konu hem up olsun hem de bende bir soru sorayim :)
Turkcell hazir kartim vardi. Yaklasik 1 yildir acip kullanmadigim icin hat sanirim iptal olmus. Arayanlara operator bu numara kullanilmamaktadir diyormus.
Bu hatti tekrar nasil actirabilirim ? Ve Dj_Alper in aradigi gibi bir tarife bilen var mi ? Interneti bol olsun mesajlasma arama paketi onemli degil fazla :)) -
25 liraya 500 DK + 1000 SMS + 2 gb
-
enes bunu yazdı
Turkcell hazir kartim vardi. Yaklasik 1 yildir acip kullanmadigim icin hat sanirim iptal olmus. Arayanlara operator bu numara kullanilmamaktadir diyormus.
Bu hatti tekrar nasil actirabilirim ? Ve Dj_Alper in aradigi gibi bir tarife bilen var mi ? Interneti bol olsun mesajlasma arama paketi onemli degil fazla :))45-50 lira arası açılır.
-
mkyb bunu yazdıenes bunu yazdı
Bu hatti tekrar nasil actirabilirim ? Ve Dj_Alper in aradigi gibi bir tarife bilen var mi ? Interneti bol olsun mesajlasma arama paketi onemli degil fazla :))45-50 lira arası açılır.
50 liraya açıyorlar ilk hat açılışı gibi iptal süresinden sonra 1 sene geçmemesi lazım bugün açtırdım :) aradağınız numara kullanılmamaktadır diyodu
-
mkyb bunu yazdı
25 liraya 500 DK + 1000 SMS + 2 gb
hangi tarife hocu o?
genç felansa ben ihtiyarım beni almıyo
-
DJ_Alper bunu yazdımkyb bunu yazdıenes bunu yazdı
50 liraya açıyorlar ilk hat açılışı gibi iptal süresinden sonra 1 sene geçmemesi lazım bugün açtırdım :) aradağınız numara kullanılmamaktadır diyodu
Abi sanirim 1.5 sene oldu hatti kullanmayali. Tamamen iptal olmadiysa insallah actirayim hemen :) Yetkili bayiye gitmek sart mi acaba ? Yurt disindayim internet uzerin den islem yapiliyorsa yapayim hemen.
@mkyb sagoalsin hocam -
https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hazir-kartli-olmak-istiyorum
Enes hocam bayiye gidip imza vermen gerekiyor.
-
eyvallah hocam tesekkur ederim.
-
KONUŞMA İNTERNET SMS EK AVANTAJ ÜCRET 750 DK HER YÖNE2 GB İNTERNET― ―40 TL /AYTurkcell için pahalı mı?
-
DJ_Alper bunu yazdı
KONUŞMA İNTERNET SMS EK AVANTAJ ÜCRET 750 DK HER YÖNE2 GB İNTERNET― ―40 TL /AYTurkcell için pahalı mı?
500 dk 2gb 1000 sms var 25 tl ye onu yap hocam bence daha mantıklı, ha yok benim için 250 dk önemli dersen bilemem tabi
Dragoli tarafından 07/Tem/15 16:23 tarihinde düzenlenmiştir