Hangi Yazılımı Öğrenmeliyim
-
Artık yazılıma yönelmek istiyorum ve diller arsında kararsızım getirisi en çok ve en tutulan dil hangisidir.
C# ve benzerimi yoksa Html ve benzeri bir dil mi öğrenmeliyim
Aress tarafından 11/Ağu/15 12:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Offf... Of... Bu sorunun sonu gelmeyecek herhalde...
Bence sen işe ilk önce HTML den başla...
Sonra CSS...
Sonra JavaScript..
Ondan sonra C# veya Java...
-
Hocam bulunduğun psikoloji dolayısıyla mı böylesin bilmiyorum ama panik atak var gibi davranıyorsun
Hemen her konunun altına alakalı alakasız veya cümle tamamlanmamış bi yorum yapıyorsun (bkz. sahibinden konusu)
Daha sonra bunun gibi hiç bi zaman işine yaramayacak bir konu açıyorsun (gerçekten istekli olsan daha detaylı daha araştırmış vaziyette soruyu basite indirgeyip sorardın. konu bianlık istekle yazılmış çok bariz)
Tavsiyem sana: bi sakin ol derin bi nefes al rahatla. Hallolur herşey, hepsi geçer. Ama tek bir problem üzerine odaklan çözmek için düşün o doğrultuda git.
-
Psikolojin pek iyiye gitmiyor desem yeridir.
ben Pyhton ile başladım. Öğrenmesi rahat ve kolay. Bence sende öle başla derim. İşim olmadığı zamanlar açıom kaynakları çalışıyorum. Hobi olarak... İlk hesap makinemi yapınca sevindiydim baya
-
Aress bunu yazdı
Artık yazılıma yönelmek istiyorum ve diller arsında kararsızım getirisi en çok ve en tutulan dil hangisidir.
Her kuşu miktim bi leylek kaldi diyosun yani.
-
Hep aynı soru hep benzer cevabı veriyorum.
Bu soru "tornavida mı kullanayım yoksa ingiliz anahtarı mı?" sorusu ile aynı abzürtlük derecesinde bir sorudur.
Önemli olan ne yapmak istediğindir. Ona göre istediğin teknolojiyi seçersin.
Ne yapmak istiyosun hacı?
HolyOne tarafından 11/Ağu/15 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Hep aynı soru hep benzer cevabı veriyorum.
Bu soru "tornavida mı kullanayım yoksa ingiliz anahtarı mı?" sorusu ile aynı abzürtlük derecesinde bir sorudur.
Önemli olan ne yapmak istediğindir. Ona göre istediğin teknolojiyi seçersin.
Ne yapmak istiyosun hacı?
adam anladığım kadarı ile sadece öğrenmek istiyor.
ve yine anladığım kadarı ile ne ile ne yapıldığını da bilmiyor ve onuda öğrenmek istiyor :)
-
İlk başta c# sonra html ile devam etmeyi düşünüyorum pisikoloji konusundada farkımda değildim kusura bakmayın
-
-
http://www.tahribat.com/document-hangi-programlama-dilini-ogrenmeliyim-sorusunun-ce-5292/
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıAress bunu yazdı
Her kuşu miktim bi leylek kaldi diyosun yani.
@NoToLeRaNcE Hahaha güldürdün hocam :D
Python a yönelmiştim bir ara konusu vardır fakat çalışmak istemediğim bir alan olduğunu görünce bıraktım
Html dili ile bir web sitenin kemiklerini oluşturabilirsin yanına css eklersen ona şekil verirsin jQuery kütüphanesini eklersin animasyon verirsin(sadece animasyon değil birçok şey) php eklersin veritabanı işlerine başlarsın bu böyle gider
C# dediğin dil ile html in alakası yok yanyana getirmek pek alakalı olmaz o yüzden hangi alanda çalışmak istiyorsan o dile geçiş yap
ek olarak da aradığın cevap içinde çekirge... bu cevabı burada arama C# cı adam c# yap der pythoncu python pek bişi bekleme yani ne istiyorsan ona yönel