folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hangisini Seçmeliyim?.

Hangisini Seçmeliyim?.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Merhaba arkadaşlar;

Kardeşim olmadığı için sizi kardeş görüp fikirlerinizi almak istemekteyim.Yaklaşık 1 aydır bir problemim var o da şu ki.Ekim kasım gibi yurtdışına çıkma ihtimalim var kesin değil ama iş ve hayat kurmak için.Fakat şuandada anlaştığım bir kız var kafamız uyuyor %60.Daha arkadaşız konuşuyoruz sadece ama ilerde bişeyler olabilir.Şimdi ben bu kızdan vazmıgeçeyim yurtdışına çıkabilme ihtimalim olup kızı yarı yolda bırakmamak hayallerini karartmamak için.Yoksa anlık yaşayıp çok derin düşünmeden hayatımı yaşayayım?.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba arkadaşlar;

Kardeşim olmadığı için sizi kardeş görüp fikirlerinizi almak istemekteyim.Yaklaşık 1 aydır bir problemim var o da şu ki.Ekim kasım gibi yurtdışına çıkma ihtimalim var kesin değil ama iş ve hayat kurmak için.Fakat şuandada anlaştığım bir kız var kafamız uyuyor %60.Daha arkadaşız konuşuyoruz sadece ama ilerde bişeyler olabilir.Şimdi ben bu kızdan vazmıgeçeyim yurtdışına çıkabilme ihtimalim olup kızı yarı yolda bırakmamak hayallerini karartmamak için.Yoksa anlık yaşayıp çok derin düşünmeden hayatımı yaşayayım?.

-----------------------------

ne dersek olmaz bu kararı kendin vermelisin , ama şöyle diyim her zaman kafa dengi anlaştığın bir kız olmuyor yurt dışını 1 2 sene sonraya al derim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

hocam bence git, ekim kasım a kadar zaten kızla ne olacağı belli olur, eğer ilerde bişey olacak olursa, ona da anlatırsın, anlayışla karşşılar heralde.. Geleceğinizi daha iyi olması için bu fedakarlığı yapar yani.. "ne desek olmaz bu kararı kendin vermelisin" kısmına katılıyorum ayrıca :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hacı kız için falan hic planını iptal etme bende de öle bir plan var inşallah uygulayacam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Henüz tam anlamiyla hayatina dahil etmedigin birisi yüzünden hayellerinden, isteklerinden ve önemlisi geleceginden bence vazgecmemelisin. Henüz arkadas olarak nitelendirdigin birini, ileride belki birseyler olur düsüncesiyle de fazla üzme derim. Ama bu demek degil ki hayati anlik yasamalisin...

Yurtdisina gitme düsüncelerini arkadasina da anlatirsan onun verecegi tepkilere göre arkadasin ile kafan tam uyusuyormu uyusmuyor mu anlamis olursun akabinde de onun hakkinda saglikli kararlar alabilirsin.

Hayat, hızla akip geciyor. Bizler hizi keşfettik ama halen yerimizde sayiyoruz... Fikir edinmek güzel ama karar senin tabii..

Parlayan bizi paylar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

bence kariyerine doğru git :)

Break Dance Bboy MaxeL
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

benim 2.5 senelik beraber oldugum hatunla ayrilmistik. ustunden iki sene gecmisti. yurt disina cikma imkanim oldu. aradim ayrildiktan 2 sene sonra dedim gidiyroum ... kal de kalayim dedim. git dedi :) hep yurt disina cikmak istiyodun git o  zaman dedi :) bende geldim.

bana sorarsan iliskilerine gore hayatini kurma

hayatina gore iliski kur.

acisini cok cekersin

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Hoca eğer ciddiysen kal onunda sana birşeyleri varsa yarı yolda bırakma ben vaz geçtim dönüm noktsında ve pişman değilim.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

kızı alıp git hacım 

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    bence kızı seç aşk herşeyden daha değerlidir

I am Jack's inflamed sense of rejection
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı sana tavsiyem yurt dışına git kız zaten seni seviyorsa seni bekler ya da senle birlikte gelir... aşk maalesef karın doyurmuyo gelecek olmadan aşkın olsa nolur olmasa nolur... şöle bi düşün biri ile birlikte olacaksın hayatında iki kişinin ve belkide daha fazlasının sorumluluğu binecek... bunlara karşı sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getiremedikten sonra bırak karşındakileri sen geceleri rahat bir uyku cekemiceksin...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 2490 Toplam Mesaj: 12