Hangisini Tercih Edersiniz? (Anket)Tgrlbb
-
a- Issız bir adada tek başına yada sevdiği bir veya birkaç kişiyle birlikte yaşamak,
b- Koskoca bir metropolde çok zengin bir iş adamı olup bir eli yağda bir eli balda gel keyfim gel tarzı bir yaşam sürmek,
c- Sat komandosu gibi bişey olup o operasyon senin, bu kurtarma görevi benim o dağdan bu bayıra koşturup durma ve maceradan maceraya atlayan bir yaşam,
d- Pc başında göt büyütüp, patates cipsi ve kolayla beslenip manyak manyak programlar yazmak haftada 1 kez hayır hayır 2 haftada bir kez tuvalete çıkarak 127 kilo 400 gram olan birbedenin içindeki hayat,
e- Harem kurup her allahın günü başka bir hanım kızla cinsi münasebette bulunmak, tobleron çikolatalarla, padişah macunlarıyla beslenildiği halde iliği kemiği kurumak buna rağmen nefse hakim olunamayan hayat biçimi,
f- Çocuk olup uçurtma uçurmak, sapanla cam kırıp akşama babanın geldiği saatlerde zor bulunan evi öğle saatlerinde sığınak olarak kullanmak için kaçmak ( cam kırılmamış olsa komşunun eriklere dalınacaktı ya neyse sabahleyin dalınır artık)
g- deniz, kum, güneş, yat, kat, kapıda limuzin boğazda yalı, bilimum tatil cennetlerinde çeşitli çap ve ebatlarda villalar, büyük kentlerde garsoniyerler herbirinde birbirinden fıstık, biribirinden ceviz içi hatunlar, 3 tane dünya tatlısı velet saf bir eş, hafta sonu golf, tenis, polo, kriket ve kültürümüze ne kadar yabancı oyun-kumar cinsi varsa alayı şeklindeki yaşam
h- Hepsi
ı- Hiçbiri
i-Fikrim yok Allah kerim
j- ee yok artık j diye şık mı olur tamam kaptırdıkta...
hangısı yada hangılerı ?
-
B
-
c- Sat komandosu gibi bişey olup o operasyon senin, bu kurtarma görevi benim o dağdan bu bayıra koşturup durma ve maceradan maceraya atlayan bir yaşam,
-
C
-
J :D
-
Tugrul baba buraya takılan insanların geneli zaten çoktan d şıkkını seçmiş oluyor :)
-
f
-
a- Issız bir adada tek başına yada sevdiği bir veya birkaç kişiyle birlikte yaşamak
not: 5 kişiyi geçmeyecek 6 oldumu benim psikolaji bozuluyo bunu dün akşamda kanıtladım... -
i-Fikrim yok Allah kerim
-
A C D F
Yasamak bir orman gibi tek ve hür bir agac gibi kardeşce.. bu şık da olsaydı keşke (: -
tabi ki E
Abazayım kardesim benim yaradılısım boyle....Bi iki tane kesmez harem lazım bana :d
Toplam Hit: 3639 Toplam Mesaj: 31