Hani Upload Hızları Artacaktı ?
-
"upload; 800 kb/sn'ye kadar"
ifadesini gördüğüm an beim için herşey bitmiştir...
-
Bu gotler bizi bir sikti bir sikti.
Ben taahutlu internet aldım telefonls birlikte.
1 sene 44 tl.
Sene bitti bu ibne 56 lira oldu. Aradim sordum . Adamlar siz taahhutu sadece 1 sene telefon 2 sene internet icin vermissiniz dedi.
E yani dedim . Boz ikinci sene telefon icin ayrica fatura kesiyoruz dedi got.
Ulan bu taahhut hani bir senelikti yavsaklar bitsin bir daha ttnet kullananin amina koyiyim.
Alacam outdoor modemi tum semtin internetini hackliycem amcik yavsaklar
Mevzu orada miktar degil. Herkese ayni tezgahi yapmislar.
samato tarafından 20/Eyl/15 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
AT&T vardır bilenler bilir bizdeki Turkcell'in Amerikan versiyonu. Bunlar geçenlerde kampanya yapmışlar sınırsız internet veriyoruz diye millette almış. Fakat belli bir kotadan sonra hızı 512 kbps çekmiş operatör. Tabi müşteriler bizim gibi koyun değil ya basmış davayı operatöre.
Sonuç : AT&T paketi kaldırmak zorunda kaldı ve 100 milyon dolar para cezası yedi.
-
mkyb bunu yazdı
AT&T vardır bilenler bilir bizdeki Turkcell'in Amerikan versiyonu. Bunlar geçenlerde kampanya yapmışlar sınırsız internet veriyoruz diye millette almış. Fakat belli bir kotadan sonra hızı 512 kbps çekmiş operatör. Tabi müşteriler bizim gibi koyun değil ya basmış davayı operatöre.
Sonuç : AT&T paketi kaldırmak zorunda kaldı ve 100 milyon dolar para cezası yedi.
aynı davayı aç burada. sen ceza yersin üstüne "bu pakette acayip iyiyiz herkes geliyor" diye yalan bi reklam daha yaparlar.