folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Hanıma PC Topluyoruz, Bu Parçalar İyi Midir ?

Hanıma PC Topluyoruz, Bu Parçalar İyi Midir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnakinSkywalker
    AnakinSkywalker's avatar
    Dişi
    NaZi_ bunu yazdı

Merhaba çok teşekkür ederim uğraşmışsınız o kadar liste yapıp. Klavye mouse gibi ekipmanlarım suan için var onları daha sonra değiştirmeyi düşünürüz çünkü zaten oldukça büyük masraf yapacağız. Ekran kartının stokları yoktu dün stoğa geldiği gibi aldık. Soğutucu ve kasanın da ışıklı olmaları ve görüntüleri çok hoşuma gidiyor. Onları değiştirmeyi düşünmüyorum açıkcası. Ama biraz kafam karıştı işlemci konusunda. Ben de sizin gibi intel bir işlemci seçmiştim. Ancak amd önerenler de var. Siz bu önerdiğiniz işlemciyi kullanıp memnun kaldınız mı seçtiğim hiçbir parçayı değiştirmesem mi yoksa amd ile mi değiştirsem?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnakinSkywalker
    AnakinSkywalker's avatar
    Dişi

Şu an kasa ve ekran kartını satın aldık. Diğer parçaları da sırayla alacagız. Ama öncesinde değiştir dediğiniz bir parça var mıdır? Maalesef çok az bilgimiz var pc parçaları konusunda. Bilenler yardım edebilirse çok sevinirim. :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

rgb'den sogutucudan mousepad'den kulaklık standından feragat edip 5060ti yerine 5070ti filan alınabilir , 5060ti zaten 4060ti'in ta kendisi :D (vram upgrade) aradaki performans farklı az buz değil.

editov : alınmış. hayırlı olsun

baristbt tarafından 17/Kas/25 12:19 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnakinSkywalker
    AnakinSkywalker's avatar
    Dişi
    baristbt bunu yazdı

rgb'den sogutucudan mousepad'den kulaklık standından feragat edip 5060ti yerine 5070ti filan alınabilir , 5060ti zaten 4060ti'in ta kendisi :D (vram upgrade) aradaki performans farklı az buz değil.

Merhaba 5060ti değil de 5070 aldık ekran kartını. Benim endişe ettiğim İntel core ultra 7 265kf işlemci bu sistem için iyi midir yoksa amd işlemci mi bakmalıyım? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    AnakinSkywalker bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

Merhaba 5060ti değil de 5070 aldık ekran kartını. Benim endişe ettiğim İntel core ultra 7 265kf işlemci bu sistem için iyi midir yoksa amd işlemci mi bakmalıyım? 

amd   X3D olan işlemcilere bakmanız lazım. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnakinSkywalker
    AnakinSkywalker's avatar
    Dişi
    KotomineKirei bunu yazdı
    AnakinSkywalker bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

amd   X3D olan işlemcilere bakmanız lazım. 

Tesekkur ederim çogu kişi amd öneriyor o zaman işlemcide ve anakartta güncelleme yapayım en iyisi. 

Toplam Hit: 2200 Toplam Mesaj: 17
pc build uygun mu