Hanıma PC Topluyoruz, Bu Parçalar İyi Midir ?
-
NaZi_ bunu yazdı

Merhaba çok teşekkür ederim uğraşmışsınız o kadar liste yapıp. Klavye mouse gibi ekipmanlarım suan için var onları daha sonra değiştirmeyi düşünürüz çünkü zaten oldukça büyük masraf yapacağız. Ekran kartının stokları yoktu dün stoğa geldiği gibi aldık. Soğutucu ve kasanın da ışıklı olmaları ve görüntüleri çok hoşuma gidiyor. Onları değiştirmeyi düşünmüyorum açıkcası. Ama biraz kafam karıştı işlemci konusunda. Ben de sizin gibi intel bir işlemci seçmiştim. Ancak amd önerenler de var. Siz bu önerdiğiniz işlemciyi kullanıp memnun kaldınız mı seçtiğim hiçbir parçayı değiştirmesem mi yoksa amd ile mi değiştirsem?
-
Şu an kasa ve ekran kartını satın aldık. Diğer parçaları da sırayla alacagız. Ama öncesinde değiştir dediğiniz bir parça var mıdır? Maalesef çok az bilgimiz var pc parçaları konusunda. Bilenler yardım edebilirse çok sevinirim. :))
-
rgb'den sogutucudan mousepad'den kulaklık standından feragat edip 5060ti yerine 5070ti filan alınabilir , 5060ti zaten 4060ti'in ta kendisi :D (vram upgrade) aradaki performans farklı az buz değil.

editov : alınmış. hayırlı olsun
baristbt tarafından 17/Kas/25 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
baristbt bunu yazdı
rgb'den sogutucudan mousepad'den kulaklık standından feragat edip 5060ti yerine 5070ti filan alınabilir , 5060ti zaten 4060ti'in ta kendisi :D (vram upgrade) aradaki performans farklı az buz değil.

Merhaba 5060ti değil de 5070 aldık ekran kartını. Benim endişe ettiğim İntel core ultra 7 265kf işlemci bu sistem için iyi midir yoksa amd işlemci mi bakmalıyım?
-
AnakinSkywalker bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
Merhaba 5060ti değil de 5070 aldık ekran kartını. Benim endişe ettiğim İntel core ultra 7 265kf işlemci bu sistem için iyi midir yoksa amd işlemci mi bakmalıyım?
amd X3D olan işlemcilere bakmanız lazım.
-
KotomineKirei bunu yazdıAnakinSkywalker bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
amd X3D olan işlemcilere bakmanız lazım.
Tesekkur ederim çogu kişi amd öneriyor o zaman işlemcide ve anakartta güncelleme yapayım en iyisi.