folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hanımın Olmayan Biriyle Dudaktan Öpüşmek Caiz Midir?

Hanımın Olmayan Biriyle Dudaktan Öpüşmek Caiz Midir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    dkn +1.ben belki kıza çok aşığım.napıcam ot gibi elini bile tutmadanmı yürücem ortaköyde bilmem nerde.ne saçma bişe

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

1-Konu geyiğin önde gideni Dili dışarda Ama harbi harbi ciddiyetle düşüncemi söyleyecem.

2- bir et parçasını öpmenin (yanak,dudak vs..) ne gibi bir kutsallığı olabilirki caizmi değilmi diye bir soru sorulsun...Düşünce önemli. Örneğin kız arkadaşınsa bu sıradan bir hal haline gelmiştir. Herhangi bi cinsellik yada sapkın bir düşünce içermez. Taaaki sen buna cinsel bi içgüdüyle yaklaşana kadar..Haa sıradan bir öpücükte bile eraksiyon oluyorsan o ayrı. O tamamiyle senin abazanlığın..Bence sonuna kadar caizdir...

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    olm mcyargıçı örnek al. cool ol.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1. öptüğün kişiinin akrabalık derecesi önemli (nikah düşmeyen birisi kızkardeşin, teyzen, halan gibi) nikah düşmeyen birisyile ailevi ortamlarınız müsaitse ayıp olarak karşılanmıyorsa öpüşmende sakınca yok. (ben annemle öpüşürüm annannemle, babannemle (rehmetli) öpüşürüm(düm))

2. Öpüştüğün kişi nikah düşen birisi ise (herhangi bir kadın, kız, yenge, halakızı, dayı kızı, ama kızı vs. ise) 

o zaman uygun değil.

Yanaktan bile öpüşülmesi pek hoş karşılanmaz zaten islam kültüründe öpüşmek pek hoş karşılanmıyor. 

Örneğin erkeğin erkeği öpmesi yasaktır. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ..........
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    topram gunah ama o anda şeytan dürtekler seni merak etme gunaha girersin ama yaptıkların yanına kar kalır :)

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    Affetmez vur dedik öldürdün aq oha Gülen

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

ne gunahı abi ya. eger ciftlerden bir tanesi evli ise ozaman gunahtır. iki tarafta evli degilse sorun yok. ayakkabı giymek icindemi hacı hocadan izin isticeksiniz. at gozluklerini cıkarın artık koru korune inanmak yerine okumayı arastırmayı dogrusunu veya yanlısını ogrenmeyi deneyin.

---------------------------

aman gözüm....

bizler elhamdülillah müslümanız.

müslüman olup günahkar olmak ayrı birşey.

Allah korusun; inkar etmek ayrı bir şey.

... aman kolla kendini.. atı eşeği gösterirler öbür tarafta Allah korusun.annadın sen onu.

,,

Soruyu soran arkadaşa cevabım şu :) senin soru açık alanda zina yapmak günah, kapalı  alanda zina yapmak değilmiş gibi sormuşun :)

Rabbim affetsin,malesef bizler günahkar oluyok. sana nikah düşen birisi ile evli veya bekar farketmez; bırak öpüşmeyi bakışman bile caiz değil şeklinde biliyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

delichoban anlıyorum seni hemde çok iyi ama öpüşmeyi düşünme çünkü günahtır sonuçta helalin diil..sevmek için ille dokunmak gerek diil elini tutmadan öpmeden sevilmez diyenlere karşıyım...İslam dini öpüşmeye karşı diildir ki Peygamber efendimiz torunlarını daima dudaklarından öpermiş Hasan ve Hüseyini...!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek

Efendimizi ziyarete kadınlar gelip gitmezdi. Bu benim düşüncem değil üstelik. Bu islamın gereği.

İlmihal kitaplarının kadın-erkek ilişkileri ile ilgili bölümlerine göz atabilirsiniz. Daha detaylı ve sağlam bilgi edinirsiniz. 

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
Toplam Hit: 17966 Toplam Mesaj: 56