Hannibal(Dizi) İzleyen Arkadaşlar!
-
Nasıl yakalayamadılar hala şaşkınım mal mal baktırlar öyle adama adam basıp gitti ya. :D
3. gelsin 2015 çok var ya. :(
-
çoktan aldı onayı valla affetmez hannibal.
bu arada filmden ara ara sahnelerin eklenmesi ile keyfimden çok daha fazla haz almaya basladım :)
-
2. kez izledim bitirdim, efsane dizilerin arasına girme yolunda ilerliyor bence. Merakla bekliyoruz. Bunlar da benden sizlere gelsin, anılar canlansın :)
En son sahnede çıkıp giderken yağmur altında başını kaldırıp yukarı felan bakması beni benden almıştı.

KotomineKirei tarafından 31/Tem/14 06:17 tarihinde düzenlenmiştir
-
Gerçekten mükemmel ötesi bir dizi.. Fakat merak ettiğim bir kısım var ya onların hatası ya da benim bi dikkat eksiğim var bu konuda.. Will'in beyin sağ lobu olduğu gibi iltihaplıydı ama dizide o kadar da dikkatli izlememe rağmen bu iltihabın tedavisine dair en ufak bir sahne görmedim.. Sizcede büyük bir eksik değil mi ?
-
Efsane bi dizi nazarımda will ölmez
ayrıca zaten dizi filmlerle eş paralelde gidiyor kızıl ejderi izliyen bilir
4.sezon fransada geçecek
-
TR-SCOPJE bunu yazdı
Gerçekten mükemmel ötesi bir dizi.. Fakat merak ettiğim bir kısım var ya onların hatası ya da benim bi dikkat eksiğim var bu konuda.. Will'in beyin sağ lobu olduğu gibi iltihaplıydı ama dizide o kadar da dikkatli izlememe rağmen bu iltihabın tedavisine dair en ufak bir sahne görmedim.. Sizcede büyük bir eksik değil mi ?
hocam o iltihabı hannibalın verdiği bir ilaç yapıyordu sanırım, ve hapse girince o ilacı alamadığından geçti heralde
-
küllerinden doğdu konu :d 3. sezon başladı bu arada (:
-
nrddnshn bunu yazdı
sezon beklediğim kadar iyi başlamadı ama önceki sezondan daha çok kişi görsek güzelleşcek gibi :D
-
çıktı bile ilk bölümü
http://sezonlukdizi.com/diziler/hannibal.html
-
slanger bunu yazdınrddnshn bunu yazdı
sezon beklediğim kadar iyi başlamadı ama önceki sezondan daha çok kişi görsek güzelleşcek gibi :D
en azından will'i görseydik be (: