Hapis 4 Oyunu
-
oh be bitirdim :)
http://www.datacraft.co.jp/takagism/rr/history.html
bu adreste bi ipucu var.. adam secde eder gibi aşağılara tıklıyor yatağın uç kısmında aşağılara yere bi yere tıklayınca.. pili veriyo..
kutunuzu açıp pili koyunca bi filmz izlemye başlıyorsunuz film bitince duvarda kasa çıkacak tıklayın şifre olarak 1994 girin.. (şifreyi burdan okudum tahribat.com)
tornavida ile kapıya tıklayın bi iki kez.. kapı kolu düşüyor..
ve bitti..
:D
-
aynen bitti huh! :)
-
hacı valla görseydim hemen yazardım bu oyunlar benim piskopatlık alanıma giriyo :D
-
uğraştırdı biraz ama bitti nihayet...
-
-
ben gene bitirdim takıldığınız yerleri söyleyin mesela iskeletorun şifresi
bugün ayın 30 u aylardan 9. ay 0926 (3 gün öncesi neden derseniz günlükte en son yazılan tarih ;)
zarların şifresi ise ilaç şişesinin içindeki karakterlere kırmızı battaniyenin kenarından çıkan kağıttaki şifreye göre koyacaksınız ve bi zar olacak...
-
kardeş, bn o zardan kutuyu filan yaptıım :D elimde fotolar kaldı bide çerçeve :D onları annamadımm gittii
haa bide o çanı çaldırdıım zamann eksikk bişe var dioo :D o eksik şey ne? fotolarla ilgili herhall.. :P
-
yaww arkadaşlarr oyunu çözenlerden biri sölesiinn şu fotoları ve çerçeveyii napcamm?? :D wala takıldım kaldım a.q arka arkaya sigara yakıomm, psikopata bağladım...
-
hacı çubukları falan buldun mu?
bira soğuk olacak o çanı aldığın yerde çakmak la ateş yakacaksın resimi çerçeveye takacaksın erkek olanı
-
abi ben hiçbişey bulamadım yaa, bikaç foto bira bide ilaç kutusu ve saç buldum. napçam bunları öbür odaya delikten bakabiliom o tarafa nasıl geçicez?