Harbiden Aşık Oldum Ya...
-
bende olmak istiyorum asik ama eskiden olsa hic utanmaz solerdim simdi ne soyleyebiliyorum nede konusabiliyorum bole bi adam oldum ... nick tende anlasildigi gibi... banada bulun bi care
-
Bu devirde artık o işi tv programları yapıyor Pic'im Boy'um :)
Orada bile insanın içinde yoksa kabul görmüyorsun amk..
Sen bi kendini sorguya çek..
Kişiliğinle dövüş sonra kendine gelir ve kendine güvenini bulursan zaten gerisi gelir ;)
Zaten bu işler ayarlamayla, aramayla, çabalamakla olmuyor..
İki kişi birbirini buluyor ve bulduktan sonra çaba gerektiriyor...
O yüzden sen biraz daha bekle :) -
Ben olmak istemiyorum abi oldummu cebimde param kalmıyor :) ondan sonra parasız pulsuz ac geziyorum..
-
2500 nufuslu bir okulun 500 erkeğinden biri olupta, hala aşık olmayı başaramamış tek kişilik...
BKNZ: Swool
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------2500 nufuslu bir okulun 500 erkeğinden biri olupta, hala aşık olmayı başaramamış tek kişilik...
-----------------------------adam basına 350 gram kzın dustugu bi bolumde okuyup hala cabalarken, seni esefle kınıyorum arkadasım :((
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
-----------------------------2500 nufuslu bir okulun 500 erkeğinden biri olupta, hala aşık olmayı başaramamış tek kişilik...
-----------------------------adam basına 350 gram kzın dustugu bi bolumde okuyup hala cabalarken, seni esefle kınıyorum arkadasım :((
-----------------------------20 kişilik bir sınıfın 2 erkeğinden biri olmam da diğer bir ayrıntı. Kişi başına 10 kilo düşüyor :)
Toplam Hit: 1871 Toplam Mesaj: 17