Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Harbiden Bu Manga Neci??
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Harbiden Bu Manga Neci??
Harbiden Bu Manga Neci??
-
şimdi tartısma cıkınca aklıma geldi bu manga ne tür söylüor dayılar?? ben annamam metaldir softdur bilmem nedir ama merak etdim elemanları..
-
hehehhehe :) , onlarda kendini tarzını bilmio , bi prg. da bunlara tarzlarını sordular adam dio biraz raapp, birazda metal , ama LP ye özeniyorlaR. :)
-
nu metal
-
alternative metal ile nu metal i karistirmislar gibi ama becerememisler.linkinpark tan öteye gidememişler bence.
-
cnn türk'de açıklamalarını dinlemiştim rock tabanlı rap yapıyorz biz diyorlardı, alternativ, nu metal'de deniyo işte..
-
PunkRock yada RapRock :P :P kafadan attım ama bazı şarkılar güzel kulağa hoş geliyor
-
manga,elektronik müzikle harmanlanmış nu metal söylüyo..
tam olarak bu yane.. -
arabesk,rap,rock,metal hepsi var amk bu adamlar herşeyden bişi kapmış kral grup
-
bi uzun havayla oyun havası sölemiyolar diğer herseyi söylüyolar maşallahları var
-
Nu-Metal
-
Her bi halt var.. Gökselle düetlerinde ilk dinlediğinizde diosunuz ağıt yakıo göksel.. peşine kilise & opera ne bilem gothice bürünüo ardından gajur gujur bişiler oluo.. Peşine hard bi ritm... Sağlam bi kaç şarkıları var ama ne bilem aslında sözleri sağlam yoksa sanmıorum bu kadar çok tutulsun. L&Pyi de tutamazlar.. Aynı kefeye bile koymam. Numb yeter ulennn, a place for my head, crawling yeter..
Toplam Hit: 2094 Toplam Mesaj: 12