Harçlar Kalktı Mı ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

Ya bizim harç ödemeleri başlıyacak şimdi haliyle 2. öğretim müh. 764.5 lira evlat acısı gibi koyuyo şerefsizim. harç değil haraç diyosun adeta neyse kalktı, kalkacak !! falan haberlerinden sonra durum ne bilen eden var mı yaaw ? 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

o değilde bide İYTE de yeni kayıt olurken harç parası diyo ama belli deil nerden bılcez dekont ıstıolar :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    dyrnade bunu yazdı

o değilde bide İYTE de yeni kayıt olurken harç parası diyo ama belli deil nerden bılcez dekont ıstıolar :S

vallaha kayıt olurken ben 3 sene evvel normal harcı yatırdım dekontu kayıt olurken öğrenci işlerine vermiştim İYTE ile ilgili bilgim yok be usta... 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

ben de anlamadım. Üni nin sitesinde verilen duyurulara göre kalkmamış. ama son anda bi açıklama olursa bilemem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

ben de anlamadım. Üni nin sitesinde verilen duyurulara göre kalkmamış. ama son anda bi açıklama olursa bilemem.

her yıl harç miktarını okullar açılmadan önce toplanan bakanlar kurulu belirleyip açıklıyor,üni lere bildiriyor.

harçların kalkıp kalkmadığı da bakanlar kurulu toplantısından sonra açıklanır.

eğer kurul okul açılmadan evvel toplanmaz ise harçları paşa paşa yatırıcaz, ve karar kalktığı yönün de olursa harçlar iade edilir.yok harçlara zam geldi isede farkı yatırırız.

olay budur hacılar-hocalar.hatta bi üni sitesindede açıklama yapılmış bu bakanlar kurulu toplanması ile ilgili.

saygılar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

resmi bir genelge ya da kanun var mi ki kalktigina dair?

nasil bir mantiktir siyasetcinin biri cikip kaldirmayi dusunuyoruz dedi diye kalkti zannediyorsunuz la?

kalkmadi. hepimiz sike sike odicez. umutlanmayin.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

nasil bir mantiktir siyasetcinin biri cikip kaldirmayi dusunuyoruz dedi diye kalkti zannediyorsunuz la?

onu diyen siyasetçi başbakan olunca epey umutlanıyo insan =))))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    khonyalim bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı

aynen hocam harçları belirleyen kurul bakanlar kurulu,bu kurulun ağasıda başbakan..ayar verin dediği an vergi artırıcak bişi yapıcak ağanın keyfini yapıcak vesselam :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

her yıl harç miktarını okullar açılmadan önce toplanan bakanlar kurulu belirleyip açıklıyor,üni lere bildiriyor.

harçların kalkıp kalkmadığı da bakanlar kurulu toplantısından sonra açıklanır.

eğer kurul okul açılmadan evvel toplanmaz ise harçları paşa paşa yatırıcaz, ve karar kalktığı yönün de olursa harçlar iade edilir.yok harçlara zam geldi isede farkı yatırırız.

olay budur hacılar-hocalar.hatta bi üni sitesindede açıklama yapılmış bu bakanlar kurulu toplanması ile ilgili.

saygılar

iade diye bişey olmaz ki şimdiye kadar görülmemiş birşey. zaten geri işlemez böyle şeyler. gecikirse en fazla ikinci döneme vermezsiniz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    khonyalim bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı

aynen hocam harçları belirleyen kurul bakanlar kurulu,bu kurulun ağasıda başbakan..ayar verin dediği an vergi artırıcak bişi yapıcak ağanın keyfini yapıcak vesselam :)

tamamda aga o bosbakan bir cok konuda iskembeden sallar =)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

2. öğretimin zaten kalkmıcak pek umutlanma

Toplam Hit: 3221 Toplam Mesaj: 21