Harçlar Kalktı Mı ???
-
Ya bizim harç ödemeleri başlıyacak şimdi haliyle 2. öğretim müh. 764.5 lira evlat acısı gibi koyuyo şerefsizim. harç değil haraç diyosun adeta neyse kalktı, kalkacak !! falan haberlerinden sonra durum ne bilen eden var mı yaaw ?
-
o değilde bide İYTE de yeni kayıt olurken harç parası diyo ama belli deil nerden bılcez dekont ıstıolar :S
-
dyrnade bunu yazdı
o değilde bide İYTE de yeni kayıt olurken harç parası diyo ama belli deil nerden bılcez dekont ıstıolar :S
vallaha kayıt olurken ben 3 sene evvel normal harcı yatırdım dekontu kayıt olurken öğrenci işlerine vermiştim İYTE ile ilgili bilgim yok be usta...
-
ben de anlamadım. Üni nin sitesinde verilen duyurulara göre kalkmamış. ama son anda bi açıklama olursa bilemem.
-
asa42 bunu yazdı
ben de anlamadım. Üni nin sitesinde verilen duyurulara göre kalkmamış. ama son anda bi açıklama olursa bilemem.
her yıl harç miktarını okullar açılmadan önce toplanan bakanlar kurulu belirleyip açıklıyor,üni lere bildiriyor.
harçların kalkıp kalkmadığı da bakanlar kurulu toplantısından sonra açıklanır.
eğer kurul okul açılmadan evvel toplanmaz ise harçları paşa paşa yatırıcaz, ve karar kalktığı yönün de olursa harçlar iade edilir.yok harçlara zam geldi isede farkı yatırırız.
olay budur hacılar-hocalar.hatta bi üni sitesindede açıklama yapılmış bu bakanlar kurulu toplanması ile ilgili.
saygılar
-
resmi bir genelge ya da kanun var mi ki kalktigina dair?
nasil bir mantiktir siyasetcinin biri cikip kaldirmayi dusunuyoruz dedi diye kalkti zannediyorsunuz la?
kalkmadi. hepimiz sike sike odicez. umutlanmayin.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
nasil bir mantiktir siyasetcinin biri cikip kaldirmayi dusunuyoruz dedi diye kalkti zannediyorsunuz la?
onu diyen siyasetçi başbakan olunca epey umutlanıyo insan =))))
-
khonyalim bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
aynen hocam harçları belirleyen kurul bakanlar kurulu,bu kurulun ağasıda başbakan..ayar verin dediği an vergi artırıcak bişi yapıcak ağanın keyfini yapıcak vesselam :)
-
piradomim bunu yazdıasa42 bunu yazdı
her yıl harç miktarını okullar açılmadan önce toplanan bakanlar kurulu belirleyip açıklıyor,üni lere bildiriyor.
harçların kalkıp kalkmadığı da bakanlar kurulu toplantısından sonra açıklanır.
eğer kurul okul açılmadan evvel toplanmaz ise harçları paşa paşa yatırıcaz, ve karar kalktığı yönün de olursa harçlar iade edilir.yok harçlara zam geldi isede farkı yatırırız.
olay budur hacılar-hocalar.hatta bi üni sitesindede açıklama yapılmış bu bakanlar kurulu toplanması ile ilgili.
saygılar
iade diye bişey olmaz ki şimdiye kadar görülmemiş birşey. zaten geri işlemez böyle şeyler. gecikirse en fazla ikinci döneme vermezsiniz.
-
piradomim bunu yazdıkhonyalim bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
aynen hocam harçları belirleyen kurul bakanlar kurulu,bu kurulun ağasıda başbakan..ayar verin dediği an vergi artırıcak bişi yapıcak ağanın keyfini yapıcak vesselam :)
tamamda aga o bosbakan bir cok konuda iskembeden sallar =)
-
2. öğretimin zaten kalkmıcak pek umutlanma